Menu

In cat timp pot ridica banii de la casa pariurilor

In cat timp pot ridica banii de la casa pariurilor

Cel mai simplu mod de a intelege pretul de timp de retragere de la casa pariurilor este sa te gandesti la un eveniment cu doar doua rezultate posibile. Vrem sa pariem pe care echipa va lansa un meci de fotbal, acesta se bazeaza pe flip-ul unei monede si are astfel sanse exact de 50/50. Prin urmare, naivul dintre noi poate crede ca sansele ar trebui sa fie egal pentru fiecare rezultat, dar in realitate nu vor fi niciodata, acesta este locul in care casa de pariuri isi construieste marja de profit.

In acest caz, sa zicem ca bookie-ul ofera timp de retragere de la casa pariurilor de 10/11 (1,91 in zecimale) pe fiecare echipa pentru a da startul. Daca ar fi sa punem 50 de lire pe fiecare echipa pentru a castiga lovitura ne-ar costa 100 de lire sterline, cu toate acestea, rentabilitatea maxima este de 95,50 GBP (miza de 50 GBP + castiguri de 45,50 £). Prin urmare, marja este de 100-95,50 = 4,5%, daca cartea este echilibrata (suma egala pariata pe fiecare echipa pentru a da startul) atunci rezervarea este garantata sa faca 4,50 GBP pentru fiecare 100 de lire sterline pariate.

Probabilitatea este insa doar un aspect al preturilor de cota. Bookies-urile nu isi stabilesc de fapt sansele bazate pe probabilitatile reale, ci mai degraba pe cat de probabile cred ca punerii lor vor paria pe fiecare rezultat, permitandu-le sa-si echilibreze cartea. Vedeti sectiunea noastra despre cum se misca timp de retragere de la casa pariurilorle ca raspuns la pariurile pentru mai multe despre acest lucru.

Pietele din fata in fata a marilor sporturi tind sa aiba cele mai mici marje, de obicei intre 2-5%, acest lucru poate ajunge pana la 20% sau mai mult daca pariati pe linii sau piete mai exotice. Pentru pietele unde exista mai multe rezultate sau sanse inegale, trebuie sa facem un pic de calcul, detalii pot fi gasite in continuare pe aceasta pagina.

Știri relevante