Menu

In cat timp pot ridica banii si de la casa pariurilor

In cat timp pot ridica banii si de la casa pariurilor

Ori de cate ori faceti o retragere la Casa Pariurilor din contul dvs. de pariuri, veti constata ca dureaza timp pana cand banii ajung in contul dvs. Deloc surprinzator, acest lucru nu este ceva pe care casele de pariuri si cazinourile tind sa-l faca publicitate in ceea ce priveste cat timp va dura pana cand banii tai devin ai tai. In schimb, acesta este ceva pe care va trebui sa-l aflati prin incercare si eroare, dar cu siguranta merita sa luati nota atunci cand aflati.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

In mod realist, nu exista niciun motiv pentru care astfel de tranzactii nu pot fi facute rapid, asa ca merita evitate companiile de pariuri care necesita mult timp pentru a va aduce banii. Unele case de pariuri pot dura pana la zece zile sa proceseze plata, astfel de lucruri luand mai mult timp la sfarsit de saptamana sau de sarbatorile legale. Timpul necesar depinde de site-ul de pariuri, asa ca orice lucru mai lung de 48 de ore merita evitat.

Cand faceti o solicitare de retragere la Casa Pariurilor a banilor, compania de la care retrageti bani trebuie sa autorizeze retragere la Casa Pariurilora. Teoretic, acest lucru ar putea fi automatizat si se poate intampla imediat. Drept urmare, nu exista niciun motiv pentru care autorizarea sa nu se poata produce imediat. Evident, site-urile de pariuri ar putea dori sa va pastreze banii cat mai mult timp posibil, asa ca vor intarzia retragere la Casa Pariurilora pentru o perioada adecvata de timp. Unele dintre acestea pot fi o cerinta legala, pentru a preveni frauda si altele asemenea, mai ales daca retragere la Casa Pariurilora este mare sau necaracteristica.

Aceasta inseamna ca fondurile dvs. raman in conturile lor, permitandu-le sa castige o anumita dobanda atunci cand au sume mari de astfel de bani de la clienti cu intarziere de la retragere la Casa Pariurilor. Majoritatea clientilor accepta ca va dura cateva ore pentru a procesa o tranzactie, dar este greu de inteles de ce ar dura mai mult de 48 de ore sau cam asa ceva. Este pur si simplu o chestiune de timp in care compania de pariuri ii cere bancii si bancii sa autorizeze instructiunea.

Majoritatea oamenilor sunt dispusi sa accepte unele intarzieri in weekend si sarbatori, deoarece, desigur, mai putin personal va fi disponibil pentru a procesa retragerile. Timpii lenti de procesare in afara acestui lucru sunt intr-adevar doar un serviciu prost pentru clienti, mai mult decat orice.

Un alt lucru pe care clientii trebuie sa-l aiba in vedere este ca metoda pe care au ales-o pentru a introduce bani in cont va influenta cat dureaza retragerile. Procesarea unui card de debit poate dura pana la cinci sau chiar sapte zile, in timp ce transferurile bancare internationale pot dura si mai mult. Acesta este motivul pentru care atat de multi oameni recomanda utilizarea eWallet-urilor, deoarece tranzactiile sunt de obicei in aceeasi zi.

Desigur, clientii rareori se gandesc la cat timp va dura transferul platilor lor atunci cand decid asupra metodei de plata pe care o vor folosi. Cei care au creat un eWallet vor fi facut acest lucru pentru a-l folosi in mod regulat, in timp ce altii isi vor folosi intotdeauna cardurile de debit, deoarece acesta este lucrul pe care il folosesc pentru a face marea majoritate a platilor lor online. Daca doriti un transfer rapid de fonduri, atunci investigati ce metoda va va oferi.

Timpul necesar procesarii platilor poate sa nu para atat de important, dar, in realitate, poate fi influent pentru pariorii care folosesc mai multe conturi diferite. Imaginati-va, de exemplu, sa castigati un pariu cu o companie si sa va dati seama ca o alta companie ofera cote semnificativ mai bune pentru lucrul pe care doriti sa pariati urmatorul. Nu toata lumea va dori fie sa blocheze mai multe fonduri, fie sa isi permita, asa ca vor dori sa obtina respectivele fonduri din contul A in contul B.

O retragere la Casa Pariurilor de bani din contul A care dureaza mult timp pentru procesare ar putea duce la imposibilitatea ca fondurile sa ajunga la contul B. In consecinta, unii oameni ar putea pierde posibilitatea de a plasa urmatorul set de pariuri la timp, pur si simplu pentru ca iau atat de mult ca casa de pariuri sa-ti dea banii tai. Acesta este genul de lucru care poate influenta anumiti pariori atunci cand vine vorba de pariuri cu o anumita companie.

Privind un exemplu mai dramatic, cineva poate avea nevoie cu adevarat de acei bani inapoi in cont pentru a efectua o plata. Timpii lungi de procesare ar putea duce la detinatorul de cont sa vada contul sau bancar depasit, ceea ce ar putea duce la taxe.

Știri relevante