Menu

Matchbook casa de pariuri si exchange

Matchbook casa de pariuri si exchange

Bookmaker-ul online Matchbook este activ din 2005. Cand au infiintat magazinul au fost unul dintre primele schimburi de pariuri. Un schimb de pariuri este o alternativa la casele de pariuri fixe mai traditionale, permitand utilizatorilor sa-si stabileasca propriile cote si sa parieze intre ei, peer to peer. Dumneavoastra alegeti daca doriti sa acordati un pariu sau sa acordati un anumit pariu si sa acceptati cotele. In timp ce casele de pariuri traditionale castiga bani din pariurile pierdute pe site-urile lor, schimburile actioneaza ca o platforma si comision de taxare pentru tranzactiile care au loc.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le au pentru ei astazi este comisionul lor redus in comparatie cu concurenta. Incaseaza comisioane care in medie sunt in jur de 1,5%, in timp ce pentru restul industriei media este de 5%. Comisioanele inferioare va ofera o sansa mai mare de a castiga bani la Matchbook pe termen lung si puteti utiliza, de asemenea, bonusul Matchbook pentru a obtine pariere fara comision.

Matchbook are sediul in Alderney si este autorizat sa functioneze in Marea Britanie de catre Comisia de Gambling din Marea Britanie.

Exista mai multe lucruri diferite care fac ca Matchbook sa merite incercat. Acestea au un bonus Matchbook bun care ofera 10 GBP in bani bonus. Aceasta nu este o oferta de bonus mare, dar se compara favorabil cu alte oferte de pariuri de schimb. Un alt avantaj il constituie marea biblioteca de sport pe care sa parieze si o gama impresionanta de piete de pariuri. In sfarsit, desi interfata utilizatorului nu este nimic special, isi face treaba bine, permitandu-va sa plasati pariuri intr-o maniera simpla.

Pe de alta parte, Matchbook are cateva imbunatatiri de facut pentru a concura cu cei mai buni case de pariuri din industrie. O caracteristica de streaming in direct ar permite utilizatorilor sa fie cufundati in actiune. De asemenea, varietatea optiunilor de depozit ar putea fi extinsa pentru a da un grad mai mare de flexibilitate.

Natura ofertei de bonus Matchbook va permite sa obtineti o rambursare in cazul in care primul dvs. pariu sportiv pe site pierde. Aceasta inseamna ca puteti plasa un pariu si puteti obtine o rambursare de pana la 10 GBP daca norocul nu va va duce drumul. Aveti sapte zile pentru a face primul pariu.

Aceasta oferta este disponibila numai atunci cand depuneti folosind un card de debit / credit, iar pariurile pot fi facute la orice eveniment sportiv. Ca atare, inseamna ca depozitele efectuate cu Skrill, Neteller si Paysafecard nu se pot califica pentru aceasta afacere. Aceasta este o oferta minunata atunci cand luati in considerare faptul ca primiti rambursarea in numerar, mai degraba decat orice jetoane suplimentare de pariu care sunt supuse unor conditii de pariere urate. Asadar, in timp ce va puteti bucura intotdeauna de utilizarea strategiilor de pariere pentru pariuri riscante, cu bonusul Matchbook, inseamna ca va puteti permite sa va testati norocul. Se aplica termenii si conditiile, 18+.

Știri relevante