Menu

Modul de calculare al castigului la cashout

Pariubet_Default_image

Da, mai nou este posibil sa colectati un castig single sau orice pariu in timpul unei curse live de cai. Betfair au fost primii care au oferit aceasta optiune.

Cele mai recomandate case de pariuri va vor oferi optiunea de cash-out pentru cursele multiple de cai. Acest lucru inseamna ca, de exemplu, daca pariati pe, sa zicem, 4 cai in 4 curse, primii 3 au castigat deja, dar va ganditi ca ultima cursa are sanse mici de reuzita, puteti sa retrageti castigul dupa cea de-a 3 a cursa.

Avand disponibile transmisiunile live ale curselor de cai, atata timp cat ati pariat pe cursa, cash-out-ul poate sa fie si distractiv.

Cotele live pentru cash out sunt bazate pe o formula matematica pe care o folosesc casele de pariuri. Aceste formule variaza usor intre casele de pariuri, dar de obicei reprezinta o parte din cotele originale care v-au fost date versus cotele live din momentul in care cereti cash-out-ul. Puteti sa va verificati cotele care va sunt oferite, utilizand simpla diviziune.

Valoarea cash-out-ului include miza returnata, astfel, pentru a beneficia de cotele reale, luati cash-out-ul si extrageti suma care reprezinta miza depusa, apoi impartiti-o la valoarea originala a mizei.

Acelasi lucru il puteti face si pentru cash-out-ul partial, folosind proportia mizei pe care vreti sa o retrageti mai devreme.

Cash-out-ul nu functioneaza gratuit, presupunand un cost si un comision pentru acest serviciu, la fel ca in orice alt caz. Atunci cand folositi aceasta functie, pur si simplu platiti casei de pariuri o suma dubla pe acelasi pariu, dublandu-le astfel profitul. Acest lucru se intampla deoarece pariul vostru initial a fost facut atat pentru casa de pariuri, dar si optiunea de cash out are o limita in sine, construita de casa de pariuri.. Optiunea de cash out va vinde practic pariul vostru live. Platiti un comision atunci cand plasati un pariu si platiti un comision si atunci cand vindeti pariul, adica optiunea de cash-out.

Acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa folositi optiunea de cash-out deloc. Daca folositi aceasta optune devreme, iar pariul este pierdut,  si oricum ati platit un comision dublu, aveti in orice caz mai mult decat daca nu ati fi folosit optiunea de cash-out.

Daca dati cash out la cea mai mare parte a pariurilor voastre, platiti de departe o plata mai mare catre casa de pariuri pentru acest beneficiu, lucru care face si mai grea obtinerea unui profit bazat pe probabilitati. Cash-out-ul ar trebui sa fie folosit doar in situatii speciale, atunci cand considerati ca merita cu adevarat, pentru evenimente neprevazute, cum ar fi vremea, accidentarile, etc. Nu dati cash-out la fiecare pariu.

Știri relevante