Menu

Mozzarbet s-a extins si in mediul online

Cele doua companii isi continua parteneriatul de succes pentru a oferi jucatorilor din Europa de Est noul serviciu de pariuri „Virtual Football League”.

Compania de pariuri online si mobile, Mozzart Bet, lucreaza de ani buni cu Betradar, folosind ciclul de viata al cotei, cote in direct, statistici si scoruri live. Liga de fotbal virtuala va fi disponibila acum si prin intermediul platformei online a lui Mozzart Bet.

Noul serviciu ofera inteligenta artificiala si animatie 3D, iar Betradar promite o experienta de pariere „aproape de realitate”, disponibila pentru toti clientii 24 de ore din 24. Produsul a fost imbunatatit pentru a oferi vizualizari 3D imbunatatite si animatii pentru jucatori, precum si stadioane, elemente si caracteristici noi.
Gata pentru Cupa de fotbal

Noul serviciu a fost lansat la timp pentru Cupa Mondiala din Brazilia 2014, care va incepe pe 12 iunie. Betradar lucreaza cu companii din toata lumea si are peste 550 de clienti, in timp ce Mozzart Bet este un site online care permite jucatorilor sa parieze pe sport in Serbia si in alte tari din Europa de Est. Site-ul este disponibil si in romana, macedoneana si engleza.

Dimitrije Gajicic, directorul de functionare Mozzart Bet, a declarat reporterilor: „Prin adaugarea Virtual Football League in portofoliul nostru de servicii de pariuri, am creat din nou un interes ridicat in randul clientilor nostri fideli. Abordarea rapida a pariurilor raspunde perfect nevoilor pietei de astazi, iar jucatorii nostri se vor bucura de natura impulsiva a Virtual Football League. “

Nu mai trebuie sa te grabesti acasa sa stai la computer! Android MozzartBET este intotdeauna alaturi de tine!
De acum inainte, oriunde te-ai afla, in cafenea, in tramvaiul care se intoarce de la serviciu, asteptand linia pentru cumparaturi sau pe stadion, poti alege meciurile potrivite din selectia noastra larga oricand doresti.

Mozzart va ofera posibilitatea de a-si imbunatati jocul cu aplicatia Android MozzartBET. Practic, in siguranta si oriunde va aflati, alegeti potrivirile potrivite din selectia noastra larga.

Aplicatia MozzartBET Android este cea mai simpla modalitate de a juca un bilet in avans si de a urmari cele mai recente scoruri in direct de pe telefonul mobil sau tableta. Instalarea aplicatiei este complet gratuita, iar jocurile favorite devin mai rapide, mai usoare si mereu accesibile.

Știri relevante