Menu

Mozzart lucky 6

mozzart lucky 6

Pariurile 6/48 ofera 48 de numere, pentru ca tu sa alegi 6 dintre ele, toate diferite. In fiecare runda, 35 de numere sunt extrase aleatoriu din cele 48 oferite. Daca cele 6 numere ale tale sunt printre cele 35 extrase, vei castiga suma care este egala cu produsul platii tale si coeficientul indicat pentru ultimul numar extras. Cotele sunt deja de partea ta, dar Mozzart a reusit sa le faca mai mari.

BONUSURI

Fiecare runda are trei semne bonus (asteriscuri) care apar aleatoriu pe trei pozitii intre al 6-lea si al 35-lea numar extras inainte de inceperea extragerii. De ce este acest lucru important? Daca ghiciti 6 numere si exista un asterisc – stea printre ele, castigul dumneavoastra se va DUBLA, daca exista doua asteriscuri – stele, castigul dumneavoastra se va TRIPLA, iar daca aveti toate cele trei asteriscuri – stele, vointa dumneavoastra va fi MULTIPLITA PATRU TIMES!

COTE MAI MARI

Cele sase numere norocoase ale noastre au o valoare mai mare! Oferim cele mai mari cote si va fi suficient sa subliniem ca acestea ajung pana la un incredibil de 25.000: in timp ce PLATIA MAXIMA este de pana la 10.000.000 RON!

JACKPOT BONUS

In timpul jocului, jucatorii au sansa de a castiga unul sau mai multe jackpot-uri si SUME FANTASTICE – sunt aici si va asteapta! In plus, exista o mare varietate de jocuri in cadrul unui joc – puteti ghici culoarea primei mingi, primul numar par/impar, primul numar mai mare sau mai mic decat marja data, suma primelor cinci numere mai mare sau mai mica decat marja data si multe altele. Pentru iubitorii de statistici, exista date precum cele mai des si cele mai putin des extrase numere care va pot ajuta sa va alegeti sase norocosi!

Lucky Six este un joc de pariuri virtual in care utilizatorii au numeroase optiuni interesante de pariere. Este o abordare moderna a divertismentului clasic de bingo. Mai simplu spus, jucatorii aleg sase bile norocoase din 48 intr-o toba si isi testeaza norocul de pana la douasprezece ori pe ora. Se bazeaza pe conceptul jocului clasic de extragere in care unei persoane i se ofera sansa de a alege numere aleatorii sau chiar culori si de a urmari extragerea in direct la fiecare cinci minute.

Datorita designului sau vibrant si infrastructurii backend de top, Lucky Six a devenit curand favoritul clientilor nostri si un generator de profit dovedit.

Lucky Six este disponibil si in locatii cu viteza scazuta de internet sau conexiune slaba. Acest lucru este realizabil datorita fluxului prin satelit, realizat printr-un canal partajat. Aceasta solutie nu necesita nicio investitie suplimentara!

In comparatie cu alte site-uri de pariuri, MozzartBet’s ofera unele dintre cele mai bune cote de pe piata. Miza minima necesara pentru pariuri simple, pariuri multiple si pariuri de sistem este de 20 RON. Pe langa faptul ca ofera optiuni de pariuri sportive, aceasta platforma ofera si eSporturi populare precum Counter-Strike, League of Legends si altele. Site-ul web MozzartBet ofera optiuni de pariere in joc pe toate pietele disponibile. Partea dezavantaj este ca actualizarile live sunt limitate la doar cateva meciuri. Pe langa pariurile sportive atragatoare, acest site ofera si diferite jocuri de cazinou online, jackpot-uri, jocuri cu numarul meu, Lucky Super 6 si Virtuals.

Site-ul de pariuri online MozzartBet Romania ofera clientilor multiple bonusuri si promotii, cote de inalta calitate, optiuni de plata sigure si convenabile si o aplicatie mobila usor de utilizat. Cu toate acestea, compania trebuie sa imbunatateasca optiunile de plata, deoarece accepta doar M-Pesa. In general, credem ca acest site de pariuri online este bun pentru toti oamenii care doresc sa isi inceapa cariera de jocuri de noroc. Daca toate dezavantajele pot fi remediate, MozzartBet este cea mai buna platforma pe care o puteti gasi.

Știri relevante