Menu

Pariuri tip challenge oferite de Sportingbet

Pariuri tip challenge oferite de Sportingbet

Pariuri tip challenge

Sportingbet deţine o provocare foarte specială în fiecare lună. Dacă pariaţi în fiecare zi, la sfârşitul perioadei de promovare, veţi asigura o parte din tortul mare. Este important că clienţii să înceapă rapid, deoarece suma jackpot-ului scade în fiecare zi.

Sportingbet Challenge se desfăşoară până la finele fiecărei luni. Da – şi nu este o glumă – jackpot-ul va fi distribuit în prima aprilie.

Calificarea jucătorilor

Întrebarea crucială este desigur: cum poţi participa la Challenger? În mod logic, trebuie să ai un cont de pariuri cu Sportingbet. După aceea, faceţi clic pe holul jucătorului pe înregistrarea provocării şi sunteţi acolo.

În plus, trebuie să plasaţi un sfat de pariuri zilnic de patru euro. Nu eşti obligat de nicio regulă. Ai de ales în întreaga ofertă de pariuri a casei de pariuri britanice. De asemenea, nu există o regulă de cote minime. Dacă nu găseşti cotele de pariere potrivite într-o zi, poţi strica cei patru euro din Cazinoul Sportingbet. Apropo, nu contează dacă obţineţi un profit cu pariul sau nu. Principalul lucru în care aţi investit suma.

Dacă uitaţi pariul dvs. cu Sportingbet într-o singură zi, copilul nu a căzut încă în fântână. Termenii şi condiţiile vă oferă automat două cărţi sălbatice. Al treilea eşec Pariul tău eşti, dar cu siguranţă eşti în afara provocării.

Sportingbet nu plăteşte jackpot-ul ca bani reali, ci ca bonus. Nu aveţi voie să vă retrageţi câştigurile imediat, dar trebuie să convertiţi bonusul de trei ori cu un contingent minim de 1,5. În experienţa noastră, această cerinţă este extrem de corectă şi moderat aleasă. Cerinţa de rolare trebuie completată în termen de 30 de zile. Dacă depăşiţi acest termen, cota dvs. de jackpot va fi eliminată din contul jucătorului.

Specificaţiile ulterioare rollover sunt apoi mult mai uşor tricotate. Bonusul urmează să fie încasat de încă cinci ori cu un contingent minim de 1,5 pentru a atinge scadenţa plăţii. Clienţii au 30 de zile în acest sens. Bonusul de bun venit de la Sportingbet este valabil doar pentru zona de pariuri sportive şi poate fi activat de clienţi din Germania, Austria şi Elveţia.

Știri relevante