Menu

Pariuri tip challenge oferite de Sportingbet

Pariuri tip challenge oferite de Sportingbet

Sportingbet detine o provocare foarte speciala in fiecare luna. Daca pariati in fiecare zi, la sfarsitul perioadei de promovare, veti asigura o parte din tortul mare. Este important ca clientii sa inceapa rapid, deoarece suma jackpot-ului scade in fiecare zi.

Sportingbet Challenge se desfasoara pana la finele fiecarei luni. Da – si nu este o gluma – jackpot-ul va fi distribuit in prima aprilie.

Calificarea jucatorilor

Intrebarea cruciala este desigur: cum poti participa la Challenger? In mod logic, trebuie sa ai un cont de pariuri cu Sportingbet. Dupa aceea, faceti clic pe holul jucatorului pe inregistrarea provocarii si sunteti acolo.

In plus, trebuie sa plasati un sfat de pariuri zilnic de patru euro. Nu esti obligat de nicio regula. Ai de ales in intreaga oferta de pariuri a casei de pariuri britanice. De asemenea, nu exista o regula de cote minime. Daca nu gasesti cotele de pariere potrivite intr-o zi, poti strica cei patru euro din Cazinoul Sportingbet. Apropo, nu conteaza daca obtineti un profit cu pariul sau nu. Principalul lucru in care ati investit suma.

Daca uitati pariul dvs. cu Sportingbet intr-o singura zi, copilul nu a cazut inca in fantana. Termenii si conditiile va ofera automat doua carti salbatice. Al treilea esec Pariul tau esti, dar cu siguranta esti in afara provocarii.

Sportingbet nu plateste jackpot-ul ca bani reali, ci ca bonus. Nu aveti voie sa va retrageti castigurile imediat, dar trebuie sa convertiti bonusul de trei ori cu un contingent minim de 1,5. In experienta noastra, aceasta cerinta este extrem de corecta si moderat aleasa. Cerinta de rolare trebuie completata in termen de 30 de zile. Daca depasiti acest termen, cota dvs. de jackpot va fi eliminata din contul jucatorului.

Specificatiile ulterioare rollover sunt apoi mult mai usor tricotate. Bonusul urmeaza sa fie incasat de inca cinci ori cu un contingent minim de 1,5 pentru a atinge scadenta platii. Clientii au 30 de zile in acest sens. Bonusul de bun venit de la Sportingbet este valabil doar pentru zona de pariuri sportive si poate fi activat de clienti din Germania, Austria si Elvetia

Știri relevante