1xBet

1xbet este o casa de pariuri care vine din Rusia. Si-a inceput activitatea in 2007. Inca de la inceput, si-a ispitit fanii atat cu bonusuri interesante, cat si cu rate. Din 2011, compania isi ofera si serviciile online, permitand jucatorilor din intreaga lume sa profite de propunerile sale interesante, care sunt schimbate si extinse tot timpul.

Ce este interesant, 1xbet are propriul sau canal YouTube, care este foarte popular in randul tipsterilor. Licenta sa de pariuri sportive online a fost acordata de consiliul de administratie al paradisului fiscal, adica Curacao. In prezent, 1xbet functioneaza in 35 de tari si are o licenta in aceste limbi, ceea ce, evident, face mult mai usoara utilizarea platformei si a pariurilor. In Rusia, aceasta casa de pariuri are 600 de puncte de vanzare off-line. Oferta 1xbet atrage clientii potentiali, in principal datorita tarifelor ridicate. Acesta este, fara indoiala, un avantaj observat de potentialii clienti care ar dori sa utilizeze oferta acestei case de pariuri. 1xbet ofera un numar mare de pariuri sportive si live.

1xBet_web_new

Fanii competitiilor online pot paria, de asemenea, pe astfel de discipline, cum ar fi fotbalul, tenisul, baschetul si multe altele. Acesta este un adevarat tratament pentru fiecare fan al pariurilor si al e-sportului. Jucatorii pot alege pariuri pe sistem, single, pe acumulator si pe lant. In ceea ce priveste ratele sale, jucatorii le considera relativ atractive. Un mare avantaj al 1xbet este faptul ca autoritatile ofera un eveniment diferit cu un bonus special jucatorilor in fiecare zi. In acest fel, jucatorii pot castiga si mai mult! In afara de tipurile de discipline sportive mentionate anterior, 1xbet ofera si cricket, box, sah, ciclism, hochei pe gheata, minge de plaja si multe altele.

1xbet ofera un bonus de bun venit jucatorilor din intreaga lume. Valoarea unui astfel de bonus se schimba din cand in cand, cu toate acestea de obicei oscileaza in jurul valorii de 100 EUR. Acesta este un inceput excelent pentru persoanele fara buget ridicat care ar dori totusi sa inceapa aventura de pariuri online. Bonusul poate parea sa nu fie impresionant de mare, dar, luand in considerare oferta, profesionalismul si securitatea companiei, acesta constituie o oferta extrem de atractiva. Bonusul are multe avantaje interesante. In primul rand, poate fi utilizat aproape simultan, adica imediat dupa check-in. Pentru a incasa plata, trebuie sa utilizati bonusul de cinci ori la rata minima de 2,74. Suma minima care trebuie depusa pentru a obtine un cupon este de aproximativ 5 EUR.

Alte oferte de bun venit apar si ele din cand in cand. 1xbet ofera o aplicatie mobila extrem de clara jucatorilor sai. Aplicatia poate fi utilizata pentru a plasa pariuri in orice loc din intreaga lume. Aproape fiecare utilizator care s-a conectat poate profita de avantajele oferite de aplicatie. Aplicatia poate fi deschisa atat pe smartphone, cat si pe tableta. Designerii grafici au facut tot posibilul pentru a se asigura ca o interfata pentru tableta este identica cu cea a computerului. Au pus multa munca in aplicatie si site-ul a fost creat pentru o perioada foarte lunga de timp. Desigur, fiecare jucator poate intra direct pe fila sport, poate plasa pariuri inainte de meciuri si poate avea acces la statistici. In acest fel, aplicatia Internet se distinge de concurenti. Pariurile live reprezinta un mare avantaj al 1xbet.

1xbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri