1xBit

1xBit si-a lansat initial casa de sport si cazinoul in 2007. Pe langa pariurile sportive, compania a colaborat cu unii dezvoltatori de jocuri de elita precum Microgaming si BetSoft pentru a oferi jocuri bazate pe cazino.

Desi site-ul web 1xBit este promovat ca o carte de sport Bitcoin si un cazinou online, compania accepta de fapt o gama larga de criptomonede diferite pentru a fi utilizate ca moneda de baza pe site, precum si chiar si mai multe optiuni la depunere. In plus fata de casa de pariuri si cazinou, jucatorii pot paria pe evenimente live, precum si pe o multime de actiuni virtuale. Mai mult decat atat, pot sa parieze pe pietele financiare, sa joace jocuri slot si sa participe la loterii, jackpoturi si multe altele. Site-ul web 1xBit este intr-adevar un ghiseu unic pentru acei jucatori carora le place sa parieze pe o gama larga de evenimente, sporturi si jocuri diferite.

Aspectul general al site-ului web 1xBit nu se abate semnificativ de la majoritatea cartilor sportive de succes din intreaga lume. Lista sporturilor si evenimentelor este afisata in partea stanga a paginii, cu sporturile viitoare vizibile in centru si biletul de pariere pozitionat in dreapta.

1xBit

Grafica si software-ul utilizate de 1xBit sunt decente, dar daca ar exista un cuvant care sa descrie cartea de pariuri pentru un nou parior, ar fi coplesitor. De ce asta? In centrul paginii, langa meciurile de fotbal prezentate si alte sporturi, exista mult prea multe informatii. Majoritatea cartilor de sport afiseaza doar principalele tipuri de pariu pe pagina principala si plaseaza toate celelalte cote pe o pagina special designata, accesibila printr-un buton de langa joc. Dar 1xBit suprapopuleaza pagina principala a site-ului web cu prea multe tipuri de pariu diferite, precum si afisarea de icoane pentru statistici etc. Acest lucru il face sa arate putin aglomerat. Cand accesati de fapt un meci sau un joc individual, interfata este mult mai buna si toate sansele sunt afisate intr-un format usor de citit. Singura problema reala este pagina de pornire.

Bonusuri

1xBit ofera o serie de bonusuri creative diferite pentru clientii noi si clientii existenti. Bonusul lor emblematic este un bonus imens de 100% pentru primul depozit de pana la 1 BTC. Tinand cont de faptul ca 1 Bitcoin valoreaza in prezent peste 8000 GBP, bonusul de inscriere 1xBit ar trebui sa fie unul dintre cele mai mari de pe piata. Cu un bonus atat de mare, exista in mod natural o cerinta destul de mare de rasturnare.

In plus fata de bonusul de depunere corespunzator, 1xBit ofera si o serie de oferte ad hoc pentru clientela existenta.

Pariuri oferite

Pe langa faptul ca are un numar impresionant de sporturi disponibile, 1xBit are si piete adanci. Exista o gama de optiuni de pariere diferite pentru fiecare meci / joc / competitie. Cea mai obisnuita este, desigur, 1X2, dar exista si pariuri peste / sub, handicapuri, handicapuri asiatice, scor corect, jumatate / full-time si pariuri specifice pentru fiecare sport individual.

In timp ce majoritatea caselor de pariuri ofera pur si simplu cote de castig, 1xBit a scos o frunza din cartea Betfair pentru a oferi un schimb de pariuri pentru o mana de sporturi, inclusiv fotbal. Singura problema aici este ca nu exista suficienta lichiditate pe piete pentru ca clientii sa poata sprijini si sa faca selectii la cote adecvate sau pentru sume decente de bani.

1xBit_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri