21.co.uk

Noi case de sport si noi cazinouri online sunt lansate tot timpul in Marea Britanie si acum exista inca o optiune pentru jucatori datorita lansarii 21.co.uk.

Cu o carte de pariuri si un cazinou online, toate sub acelasi acoperis, 21.co.uk este probabil o alegere populara in rândul persoanelor care se gândesc sa se inscrie pe un nou site de pariuri.

Parte a grupului LeoVegas, 21.co.uk este licentiat si reglementat in Marea Britanie de catre Gambling Commission. Dar care sunt avantajele jocului la 21.co.uk si exista vreun contra pentru a te alatura?

21.co.uk

21.co.uk Oferta de inscriere

Un bonus gratuit de 10 GBP fara sloturi de depunere este disponibil pentru persoanele care se inscriu pentru un cont la 21.co.uk.

Cum sa revendicati:

  • Alaturati-va 21.co.uk
  • Revendicati in termen de sapte zile de la inregistrare
  • 50x cerinte de pariere
  • Se califica doar mizele in bani pentru jocurile live
  • Câstig maxim de 50 GBP
  • T&C aplica peste 18 ani

21.co.uk Promotii

Pe lânga oferta de inscriere de mai sus, noii jucatori de la 21.co.uk pot debloca pâna la 100 GBP in fonduri bonus, inscriindu-se la jocuri de cazino live de pe site.

Jucatorii au sapte zile pentru a solicita oferta, care poate fi gasita in sectiunea „Promotiile mele” de pe site-ul 21.co.uk, cu o cerinta de pariere de 75 de ori in joc pentru aceasta afacere.

In timp ce cerintele de pariere pentru aceasta oferta si principala promotie de inscriere la 21.co.uk, rotirile gratuite pe care site-ul le ofera uneori nu includ deloc o cerinta de pariere.

Nu se mentioneaza niciun fel de promotii pentru sectiunea de pariuri sportive de pe site-ul 21.co.uk chiar acum.

21.co.uk Casino

Pe lânga casele de sport, cei care se alatura 21.co.uk pot juca la cazinoul online al site-ului.

Aceasta este partea cea mai puternica a optiunilor de pariuri ale site-ului, numele site-ului referitor la blackjack indicând modul in care se concentreaza asupra jocurilor de cazino.

Sloturile reprezinta o mare parte a ofertei de la 21.co.uk, cu jocuri, inclusiv Rainbow Riches, Starburst si Book of Dead, toate fiind probabil foarte populare.

Cei care prefera jocurile de masa pot juca mai multe variante diferite ale clasicelor cazinouri, cum ar fi ruleta si blackjack-ul. De exemplu, exista o versiune Blackjack Deal sau No Deal.

Jocurile de cazino live sunt disponibile si pe 21.co.uk, cu jucatori capabili sa incerce jocuri precum Crazy Time si Monopoly Live, precum si jocuri mai traditionale precum blackjack, baccarat, ruleta si poker, toate fiind gazduite de dealeri umani .

Concluzie

Una peste alta, 21.co.uk este o intrare decenta pe lista site-urilor din Marea Britanie care ofera o combinatie atât de cazino online, cât si de carte de pariuri.

Cu toate acestea, exista unele dezavantaje semnificative ale inscrierii pentru un cont, cu lipsa de streaming live si faptul ca nu exista o oferta speciala de inscriere pentru pariuri sportive, ambele foarte notabile.

Dar avantajele aderarii la 21.co.uk includ serviciul pentru clienti 24/7, precum si alegerea excelenta atunci când vine vorba de jocuri de cazino online, cum ar fi sloturile. Jocurile sunt disponibile de la o gama larga de studiouri si dezvoltatori, inclusiv cele mai mari nume din lumea cazinourilor online.

In ansamblu, 21.co.uk este probabil un site mai potrivit pentru cei care prefera un cazinou online decât o carte de sport, desi cu unele sporturi de nisa acoperite, vor exista si unele atractii acolo.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri