22bet

Atat in ​​casa de pariuri online, cat si in cazinou, echipa noastra a fost foarte impresionata de optiunile oferite clientilor. Cu toate acestea, in procesul de finalizare a revizuirii noastre 22Bet, am gasit cateva domenii care ar putea folosi imbunatatiri. Acestea fiind spuse, lucrurile bune care se intampla pentru functionarea lor depasesc cu mult lucrurile mici care ar putea fi imbunatatite.

Casa de pariuri

Daca va ganditi la pariuri sportive online, casa de pariuri 22Bet ar trebui sa fie pe lista dvs. scurta de considerente. Suntem mari fani ai ceea ce au realizat in aceasta portiune a site-ului lor web. Principalele noastre puncte de atractie includ limitele lor excelente de pariere, optiunile de pariere in joc si o lista de peste 40 de sporturi pe care se poate paria.

Cazinou22bet

In timpul revizuirii noastre 22 Bet, am constatat ca cazinoul este aproape la fel de impresionant ca si casa de pariuri. Acolo veti gasi peste 1.000 de jocuri de cazino online de la peste 100 de furnizori de software. In combinatia de optiuni este inclusa o vasta colectie de jocuri de dealeri live. Singurul lucru pe care l-am vazut lipsa a fost o camera de poker pentru clientii interesati de turnee de poker live.

Metode bancare

Cu toata seriozitatea, daca am fi putut clasifica metodele bancare disponibile mai sus, am fi facut-o. Cu o colectie uimitoare de peste 140 de metode, partea bancara a revizuirii noastre 22Bet este unul dintre punctele culminante ale functionarii lor. Nu avem nicio indoiala ca oricine citeste aceasta recenzie 22Bet ar putea gasi metode care sa functioneze pentru ei in aceasta colectie masiva.

Bonusuri si promotii

In timpul revizuirii 22Bet, partea de bonusuri si promotii a fost o decadere semnificativa pentru noi. Desi am gasit o mana de oferte in cartile de sport si cazinou, potentialul bonus al fiecarei promotii a fost foarte scazut in comparatie cu restul industriei. Pentru a-si consolida scorul in acest domeniu, 22Bet va trebui sa mareasca numarul de promotii coroborat cu cantitatea de potential bonus pe care jucatorii lor o pot castiga.

Relatii Clienti

In prezent, daca aveti nevoie de asistenta de pe site, veti putea sa va adresati echipei lor prin e-mail si chat live. In timpul procesului nostru de revizuire 22Bet, am folosit pe larg aceste doua metode pentru a comunica cu echipa lor. Cu toate acestea, fara optiuni actuale pentru a putea primi asistenta telefonica, am ramas putin dezamagiti in acest domeniu al functionarii lor.

Interfata cu utilizatorul

In general, am evaluat interfata cu utilizatorul site-ului cu 4 din 5. Odata cu cartea de pariuri, am fost fani masivi ai interfetei cu utilizatorul. Nu ne-am straduit niciodata sa gasim pariurile pe care le cautam. Cu toate acestea, interfata utilizatorului cazinoului a facut dificila sortarea in functie de tipul jocului cazinoului. La randul nostru, ne-a fost greu sa localizam unele dintre jocurile pe care am vrut sa le jucam in timpul recenziei noastre 22Bet.

Compatibilitate mobila

Parierea pe evenimente sportive sau jocuri de cazinou de pe tableta sau smartphone este usoara datorita calitatii site-ului pentru dispozitive mobile. Singura noastra sugestie pentru site-ul mobil ar fi sa adaugam in continuare mai multe jocuri disponibile pe site-ul de redare instantanee pe platforma mobila.

22bet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri