24dogs

24dogs.com este casa de pariuri online din Marea Britanie. Oferim o gama larga de pariuri sportive online la toate evenimentele sportive majore din intreaga lume, precum si cote competitive la pariuri sportive, promotii lunare de case sportive si plati rapide!

Bonusuri si oferte 24dogs Greyhound

Exista un singur bonus de bun venit disponibil pentru pariurile 24dogs atunci cand doriti sa pariati pe sport. Din fericire, puteti utiliza recompensa pariului gratuit pe ogarii 24dogs. In timp ce operatorul intampina jucatori noi pentru a profita de acest pachet de bun venit, o singura recompensa de inregistrare este disponibila pentru fiecare parior.

24dogs ofera si promotii sportive lunare. In special, Clubul de pariuri gratuite ofera pariuri gratuite saptamanale atunci cand optati pentru tripluri si acumulatori. Exista si alte promotii sportive disponibile, dar niciuna nu se refera la curse de ogari 24dogs.

Alte caracteristici ale 24dogs legate de Greyhound Racing

Una dintre promotiile relevante pentru aceasta recenzie de curse 24dogs este Clubul de pariuri gratuite. Trebuie sa va inscrieti prin intermediul Tracker-ului gratuit al clubului de pariuri pentru a participa. Dupa aceea, trebuie sa mizati cel putin 25 GBP in acumulatori sau tripluri in fiecare saptamana. Aceasta cerinta va califica pentru bonusul 24dogs pentru pariul gratuit de 5 GBP in saptamana urmatoare.

Operatorul ofera, de asemenea, o cladire BetYourWay. Puteti selecta mai multe piete care contribuie la un pariu combinat. Puteti alege diferite curse de ogari, cu pariuri alocate pe eveniment. Odata trimis, 24dogs va va contacta pentru a furniza o oferta pentru pariu.

24dogs are o profunzime imensa pe pietele sale de pariuri cu ogari, cu o multime de domenii de explorat daca sunteti un fan al sportului. Unele dintre lucrurile care fac din 24dogs o casa de pariuri buna pentru caini sunt:

24dogs

Cote si piete

24dogs exceleaza oferind toate cele trei tipuri de cote pe site. Este accesibil intr-o fila din partea de sus a paginii de pariuri ogar, langa pictograma „Asistenta”. Odata selectat, puteti alege intre cote fractionate, zecimale sau americane.

Cele mai frecvente piete de ogari includ pariuri Win si Each-way. Puteti alege Preturi initiale sau Preturi timpurii, in functie de ceea ce este disponibil. Ogarii preferati sa castige au cote medii de aproximativ 2,75, in timp ce cei de la bac-kend au cote medii de pana la 25,00.

Daca sunteti interesat de alte piete de ogari pentru o cursa, acestia pot selecta „Mai multe pariuri.” Se deschide un panou, dezvaluind diferite tipuri de pariuri. Una dintre cele mai populare pariuri laterale este piata „Primele trei locuri”.

Evenimente de ogar australian

In prezent, sunt disponibile pentru pariuri diferite evenimente internationale de curse de ogari. 24dogs este unul dintre cei mai buni operatori pentru pariul de curse de ogari australieni, deci exista numeroase piste de curse australiene, dintre care cele mai bune includ Albion Park, Bundaberg si Cranbourne.

Streaming live de curse de ogari

Pentru pariurile in joc, puteti accesa viziunea de ogar in direct la 24dogs. Terte parti furnizeaza transmisiunile, iar 24dogs precizeaza clar ca poate sa apara intarziere sau deconectare. Cu toate acestea, puteti urmari curse de ogari preferate transmise direct pe computerele sau dispozitivele dvs. mobile.

Daca nu sunteti inregistrat, nu puteti vizualiza viziunea ogariului live la 24dogs. O pictograma mica pentru televizor indica evenimentele pe care le puteti transmite in flux. Pictograma este gri la inceput si devine verde cand jocul este in desfasurare.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri