AbaBet

Daca sunteti in cautarea unei platforme online de pariuri sportive, Ababet este locul unde puteti paria cu casa de pariuri care ofera toate pietele mondiale la evenimentele de fotbal. Casa de pariuri nu ofera in prezent alte evenimente sportive in afara de fotbal, asa ca, daca sunteti interesat de curse de cai, tenis, printre alte evenimente, va trebui sa cautati alternative. Reputatia lui Ababet este in mare parte necunoscuta, deoarece este relativ noua si exista informatii limitate despre casa de pariuri. Casa de pariuri este unica in felul sau, cu un design de pagina diferit, printre alte caracteristici pe care le puteti gasi pe alte site-uri obisnuite de pariuri din Uganda.

Dupa cum sa mentionat mai devreme, casa de pariuri este inca noua. Eforturile de a-si stabili proprietarii au ramas infructuoase, dar ceea ce stim pâna acum despre casa de pariuri este ca, in prezent, este disponibil doar in Uganda. Prin urmare, poate ca proprietarul noului brand Ababet este un localnic din Uganda. Casa de pariuri ofera doar pariuri sportive doar pe evenimente de fotbal. Contactele disponibile sunt prin apel si e-mail, ceea ce inseamna ca procesul de comunicare este usor lent.

Deoarece nu exista inregistrari anterioare privind esecul platii parierilor, putem avea incredere in casa de pariuri pentru a efectua toate platile in termen de 24 de ore.

Pagina de pornire Ababet este unul dintre cele mai simple modele de pagini pe care le-am vazut vreodata, cu doar meciuri de fotbal disponibile pe tabloul de bord cu publicitate de evenimente de fotbal populare.

Aspectul paginii spune multe despre casa de pariuri, iar acum sunt disponibile anunturi, ceea ce inseamna pur si simplu ca nu exista promotii si bonusuri.

Pagina este complet functionala, cu câteva caracteristici care o fac neatractiva, in afara de jocurile in joc, nu exista alta reclama.

Ne-am astepta ca pagina de pornire sa contina o multime de informatii despre reguli de joc, termeni si conditii, printre alte surse si linkuri rapide, dar Ababet nu are toate aceste calitati.

AbaBet

Bonus de bun venit

Ababet este una dintre acele platforme de pariuri care nu cred intr-un bonus de bun venit, deoarece dupa cercetari aprofundate am ajuns la concluzia ca firmei de pariuri ii lipseste unul.

Cu site-uri de pariuri mai stabilite care ofera sume generoase ca bonusuri si promotii la un anumit eveniment, cu siguranta nu isi pot permite sa rateze aceasta caracteristica.

Noii pariati se pot inregistra gratuit la firma cu Ababet, dar nu vom putea gasi promotii la bonusurile de bun venit, va sugeram sa utilizati alte site-uri de pariuri.

Promotii

Casa de pariuri incurajeaza pariorii sa parieze mai mult pentru a câstiga premii ca pariuri gratuite, cu atât mai mult pariati la Ababet, cu atât sunt mai mari sansele de a câstiga pariuri gratuite.

Dând clic pe pictograma de valorificare a punctelor de pariere gratuite, putem revendica promotia si este disponibila numai atunci când vi s-au acordat pariuri gratuite.

Acestea pot fi folosite oricând si la evenimentele de fotbal si au sansa de a câstiga bani reali reali care sunt depusi in soldul contului.

Din pacate, Ababet ofera doar aceste promotii si in prezent nu exista stiri cu privire la faptul ca casa de pariuri va introduce mai multe promotii pentru pariorii ugandezi.

Exista o multime de companii de pariuri in Uganda care ofera cele mai bune promotii si bonusuri. Ababet este mai probabil sa ramâna fara afaceri daca continua cu acest ritm.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri