AfricaBet

AfricaBet este compania de jocuri de noroc din Africa si cea mai rapida crestere, cu multe produse de pariuri pe curse de cai, evenimente sportive, pariuri live; loterie, cazinou live si jocuri interesante de sloturi de cazino. Casa de pariuri isi propune sa ofere utilizatorilor lor cea mai buna experienta de joc online, pe masura ce pariaza pe evenimentele lor sportive preferate sau joaca jocuri de loterie populare si o suita de produse de cazino live. Site-ul casei de pariuri este plin de functii interesante si non-standard.

AfricaBet ofera diferite sporturi, care includ snooker, hochei, volei, rugby, baschet, cricket, baseball, futsal, cricket, baseball, fotbal american si multe altele. Cele mai active sporturi sunt cele cu meciuri din fotbal, tenis si baschet. In timp ce majoritatea caselor de pariuri se bazeaza pe pariuri pe fotbal, Africabet are grija de fanii tenisului, asa ca sunt foarte putini. De asemenea, in AfricaBet si câteva câteva case de pariuri de pe web putem vedea pariuri pe turneele de tenis ITF, pe care majoritatea iubitorilor de tenis stiu, sunt cele mai mici niveluri in turneele de tenis.

AfricaBet

In timp ce functia de pre-meci a casei de pariuri este mai abundenta in continut si mai puternica in unele maniere, in timp ce mai slaba in altele, putem avea incredere in partea pozitiva a pariurilor live. Functia de pariuri live poate concura cu ofertele oferite de casa de pariuri europeana. Deoarece AfricaBet ofera toate tipurile de evenimente sportive, indiferent daca este sau nu un meci plictisitor, de la prima etapa a unui turneu ITF sau pentru un meci de fotbal intre echipe din divizia amatorilor Tercera, casa de pariuri ofera pariuri live, inclusiv câteva comentarii detaliate si statistici.

Bonus AfricaBet

AfricaBet ofera 100% bonus de depunere de pâna la 100 $, care va fi disponibil pentru retragere dupa pariere pe 30x /. Casa de pariuri ofera, de asemenea, rambursarea banilor si oferta de rambursare.

Dolari SUA, Cedi ghanez, euro, silingi kenieni, Nairas nigerian, franci ruandezi, silingi tanzanieni, silingi ugandezi si kwacha zambiana. Optiunea de depunere

Depozitul se poate face numai prin Visa. Minim ₦ 3.500.00 si Maxim ₦ 350.000.00. Optiunea de retragere. Retragerea este disponibila numai prin Visa.

Aplicatie mobila

AfricaBet are o aplicatie mobila, dar aplicatia nu poate fi utilizata pentru pariuri, ci doar pentru a verifica biletele de pariuri. Pentru a plasa un pariu pe un dispozitiv mobil, ar trebui sa utilizati site-ul web mobil care este compatibil cu browserul. Versiunea mobila include toate pariurile sportive din versiunea desktop, desi nu accepta sporturile virtuale care sunt dezamagitoare.

Inregistrare

Inregistrarea pe africabet necesita relativ putin timp si include; Dupa ce faceti clic pe butonul de inscriere din coltul din dreapta sus al site-ului, va trebui sa completati toate detaliile dvs., sa completati câteva informatii despre contul de joc, de asemenea ca un cont de joc pentru confirmarea ID-ului.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri