Alizabet

Alizabet este o casa de pariuri nascuta in Rusia in 2018, licentiata in Curacao si reglementata de legile tarii respective. Cu toate acestea, a reusit sa se extinda in toata Europa, Asia si America de Sud datorita ofertei sale largi de a paria. Unul dintre cele mai mari avantaje este ca pariurile pot fi plasate in timp real, ceea ce ofera jucatorilor oportunitati mai mari de a plasa pariuri corecte pe echipele lor preferate.

Un alt avantaj pe care Alizabet il ofera este ca poti conversa cu alti jucatori pe aceeasi platforma. De asemenea, aveti sfaturi profesionale daca va simtiti nesigur cand plasati un pariu. Pentru a o face si mai usor de utilizat, acum puteti gasi si aplicatia Alizabet disponibila pentru iOS, Android si Windows si are si o versiune mobila, deci nu aveti nicio scuza pentru a va bucura de experienta Alizabet. Pentru a-l descarca, trebuie doar sa vizitati site-ul lor web si sa mergeti in partea de jos a paginii.

Alizabet

Bonusuri si promotii

100% Bonus de bun venit pana la 100 EUR sau echivalenta!

Fara indoiala, una dintre cele mai mari atractii la abonarea la Alizabet este bonusul de bun venit oferit de casa de pariuri. In prezent, ofera un bonus pentru 100% din primul dvs. abonament cu maximum 122 de euro, valoare cu care foarte putini sau deloc casele de pariuri se pot compara. De asemenea, aveti diferite promotii in functie de locul in care va aflati. In orice caz, le puteti vizita site-ul web si sectiunea de promotii.

  • Bonus la primul depozit 100%
  • Vineri Reincarcati bonusul cartii sportive
  • Acumulatorul zilei
  • Bonus pentru o serie de pariuri pierdute
  • Bonus de reducere
  • Obtineti rotiri gratuite in fiecare zi
  • Cursa saptamanala de Alizabet
  • Loterie de Craciun
  • Bonus de ziua de nastere

Promotii listate

Calendarul de promovare este un lucru extraordinar, deoarece garanteaza ca Alizabet Polska are in orice moment o promotie disponibila pe care jucatorii sai o pot solicita. Puteti vizita sectiunea lor de promotii de pe site pentru a verifica ce promotie este activa. In el veti gasi promotii pentru cazinou si alte jocuri.

Bonus de bun venit de pana la 100 €

Acest bonus de bun venit va permite sa primiti dublu prima depunere pentru maximum 100 $ sau echivalentul sau! Este important sa ne amintim ca acest bonus este facut automat si poate fi primit o singura data pentru fiecare jucator.

Promovare Super Acca

Pentru aceasta promotie trebuie doar sa faceti un pariu combinat si puteti primi un bonus de pana la 200%. Trebuie sa faceti pariul si sistemul va va conduce la deschiderea mingii de avere in care puteti castiga diferite procente in functie de norocul dvs.

In plus fata de pariurile sportive, la Alizabet gasiti sectiunea cazinou, care are tot ceea ce ofera un cazinou fata in fata si chiar promotii si oferte ca un plus special. Puteti gasi o mare varietate de jocuri, cum ar fi sloturile de baza si altele pentru jucatorii mai avansati, care cauta mai mult risc si emotie atunci cand jucati si pariati. Fara indoiala, aceasta platforma ofera mult mai mult decat o casa de pariuri obisnuita pe care o putem cunoaste.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri