Asianodds

Doriti sa puteti accesa toate marile case de pariuri asiatice, plus schimbul de pariuri Matchbook, toate dintr-un singur cont, chiar daca acestea nu functioneaza in tara dvs.?

Asianodds este unul dintre cei mai vechi si mai fiabili brokeri de pariuri sportive, care leaga pariorii de pariuri cu mize asiatice de zeci de ani.

Au cele mai mici limite minime de depunere si retragere ale oricarui agent pe care l-am examinat, plus ca au un bonus de inscriere sanatos pentru clientii noi.

Daca casele de pariuri si schimburile de pariuri preferate nu sunt pe aceasta lista, consultati articolul meu de comparatie cu cei mai buni brokeri de pariuri. Ambele BetInAsia si Sportmarket accepta mai multe case de pariuri si schimburi decat Asianodds.

Asianodds

Comisioane percepute

Asianodds percepe comision doar pentru pariurile plasate la bursa Matchbook. Ele percep 1,25% atat pentru pariurile castigatoare, cat si pentru cele pierdute, conform modelului de comision Matchbook.

Recent si-au actualizat platforma de pariuri intr-un aspect nou, mai modern. Cand vizionati un eveniment sportiv, cele mai bune cote posibile pentru fiecare piata de pariuri sunt afisate mai jos.

Daca faceti clic pe cote individuale, va aparea fila cu detalii despre cote, care va permite sa comparati un numar de case de pariuri in acelasi timp. Puteti vedea pariul minim si pariul maxim cu fiecare casa de pariuri.

Introducerea mizei preferate va avea ca rezultat software-ul aplicand miza dvs. la casa de pariuri cu cele mai mari cote pana la atingerea limitei acestora, apoi aplicand restul la casa de pariuri cu urmatoarea cota cea mai mare.

Cu cat miza este mai mare, cu atat vor fi de obicei mai mici cotele dvs. medii, deoarece miza este raspandita in mai multe case de pariuri cu cote mereu in scadere.

Bonus de inscriere

Asianodds ofera in prezent un bonus de inscriere de 20% la prima depunere de pana la 400 €! Acest lucru este valabil numai pentru clientii noi care sunt directionati de la Academia Arb.

Daca doriti sa profitati de aceasta oferta, va rugam sa utilizati butonul de mai jos.

Daca va inscrieti pentru un cont Asianodds88 si acest bonus nu se aplica pentru prima dvs. depunere din orice motiv, va rugam sa luati legatura cu mine prin linkul de mai jos si il voi urmari cu echipa Asianodds pentru dvs.

Asianodds a fost mult timp considerat ca fiind unul dintre cei mai fiabili si de incredere brokeri de pariuri, conectand clientii la pietele de pariuri din Asia de zeci de ani.

Buna reputatie, limitele minime scazute de retragere si depunere si bonusul generos de inscriere le fac o alegere excelenta pentru un agent de pariuri.

Cu toate acestea, acestea acopera mai putine case de pariuri si schimburi de pariuri decat BetInAsia si Sportmarket, deci, daca nu sunteti multumit de pariurile si schimburile pe care le acopera, va rugam sa consultati recenziile mele pentru acesti 2 brokeri.

Sper ca v-a placut aceasta recenzie Asianodds! Daca intentionati sa castigati bani prin pariuri sportive (fie ca este vorba de pariuri valorice, echivalente sau de arbitraj), cred cu adevarat ca Asianodds va poate ajuta foarte mult!

Daca aveti intrebari, va rugam sa lasati un comentariu mai jos si va voi raspunde cat mai curand posibil!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri