Bahigo

Bahigo a fost lansat in 2018 si, desi se concentreaza in principal pe pariuri sportive, clientii pot beneficia si de o sectiune de cazino de bun augur. In prezent, puteti alege dintr-un portofoliu mare de 8 furnizori de software, care au un numar total de jocuri de peste 1.400 de jocuri de top. Retineti ca numarul exact de jocuri poate varia in tara dvs. Bahigo detine o licenta de la Curaçao eGaming. In plus fata de engleza, puteti alege din alte 11 limbi (de exemplu, franceza sau germana). Cand va inregistrati ca nou client, puteti obtine o oferta de inscriere.

Exista cateva promotii, dar nimic interesant. Daca doriti sa va retrageti prin transfer bancar, trebuie sa va retrageti mai intai toate depozitele cu cardul de credit. Ceea ce este lipsit de sens. Mai mult, nu iti poti bloca retragerile si te-ai intrebat intotdeauna daca vrei sa anulezi retragerea activa.

Bahigo

Daca va blocati contul timp de 6 luni. Le puteti trimite prin e-mail si va fi deschis in mod direct, ceea ce este ilegal din cauza jocurilor de noroc responsabile. In ultimul rand, nu va dau nicio importanta, daca cereti un bonus cam asa, va vor oferi sume ridicole sau nimic.

Site frumos, usor de utilizat. Au plati rapide. Mi-am retras castigurile dupa-amiaza, retragerea a fost aprobata in aceeasi noapte si am primit-o in contul meu bancar. Au, de asemenea, o multime de promotii atat pentru cazinou, cat si pentru pariuri sportive. In general, sunt foarte multumit de serviciile Bahigo.

Furnizor de jocuri si software la cazinoul Bahigo

La Bahigo, clientii se pot bucura de o gama larga de jocuri diferite. Puteti alege dintre sloturi clasice, sloturi video, jocuri slot 3D, precum si jocuri tematice si jackpot-uri progresive. Gama de studiouri software cuprinde nume de top precum Playson, Quickspin sau Habanero, dar, desigur, puteti alege cele mai bune sloturi de la alti furnizori de software. In plus, selectia de jocuri a cazinoului include, de asemenea, jocuri de cazinou live (de ex. De la Pragmatic Play) sau jocuri de masa de la PariPlay, Pragmatic Play sau Playson.

Stimulentele cazinoului Bahigo

Bahigo ofera promotii suplimentare pentru jucatorii existenti, adica un bonus de rambursare, ca supliment la noul bonus pentru clienti. Cu toate acestea, asigurati-va ca cititi termenii acestor promotii inainte de a le activa, deoarece acestea ar putea diferi de cele ale bonusului de bun venit. Unele cazinouri ofera beneficii VIP clientilor, cu toate acestea, la Bahigo acest lucru nu este cazul. In plus, unele cazinouri organizeaza turnee slot pentru clientii inregistrati, dar in prezent nu avem informatii despre turneele Bahigo.

In general, Bahigo este un cazinou variat potrivit pentru clientii de toate nivelurile de calificare. Variatia jocurilor poate fi descrisa ca fiind diversa, deoarece puteti juca sloturi de la 8 furnizori de jocuri populari. Depozitele si retragerile se pot face cu majoritatea metodelor de plata standard, cazinoul ar putea oferi insa si alte metode. Mai mult, clientii noi pot solicita generosul bonus de bun venit. Deci, inregistrati-va acum la cazinoul Bahigo pentru a va convinge!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri