Bet Live

Compania de pariuri Georgian Betlive este licentiata de Curacao si autorizata de guvernul georgian. Compania este specializata in pariuri sportive online.

Toti utilizatorii au acces la versiunea mobila pentru pariuri si la site-ul oficial. Este imposibil sa descarcati aplicatia mobila, deoarece este inca in curs de dezvoltare. Casa de pariuri ofera pariuri pe sport, e-sport, ruleta, sloturi, precum si pe bingo, poker, jocuri de carti, poker video si zaruri. Accesati site-ul oficial pentru a afla despre alte oferte ale biroului si faceti un pariu sportiv castigator.

Caracteristici

Betlive BC este axat pe pariorii din Georgia. Datorita acestor specificitati de piata, compania ofera divertisment care sa raspunda intereselor jucatorilor. Casa de pariuri a implementat o strategie de dezvoltare a platformei de succes in toate orasele tarii.

Urmatoarele sectiuni sunt prezentate pe pagina de start: „Sport”, „Live”, „Slots”, „Casino”, „Mini Jocuri”, „Poker”, „P2P”, „Stiri”. In carusel, sunt disponibile recenzii despre evenimente, precum si bonusuri si promotii actuale. In partea de jos a paginii sunt informatii detaliate despre gestionarea bilantului, contactele pentru comunicarea cu operatorii de la serviciul de asistenta, caracteristicile verificarii contului si intrebarile frecvente. Sporturi pentru pariuri: fotbal, hochei, baschet, volei, baseball, tenis, tenis de masa, cricket, box, curse de cai, curse, snooker, polo pe apa, ciclism si altele.

Site-ul oficial functioneaza in rusa, georgiana si engleza. O interfata convenabila va oferi o cautare rapida pe site-ul evenimentelor interesante pentru pariuri. Unele categorii de resurse sunt in curs de finalizare deoarece nu au o traducere automata intr-una dintre limbile disponibile.

Bet Live

Sisteme de plata

Depozitele si retragerile de bani de pe site se pot face prin carduri de credit / debit Mastercard, VISA, TBC Bank, Bank of Georgia, UniPAY, X-Card. Doar lari-urile georgiene pot fi utilizate ca moneda. Suma minima a depozitului este de 1 lari georgiana. Pariul minim este de 0,1 lari georgieni. Banii sunt creditati instantaneu.

Pariuri mobile

Jucatorii sunt disponibili pentru o aplicatie functionala pentru smartphone-uri Android si IOS iPhone. De pe telefonul dvs., puteti sa va inregistrati un cont, sa va completati contul, sa retrageti castigurile, sa plasati un pariu si sa vizualizati rezultatele jocurilor organizate. Nu este inca posibil sa descarcati gratuit o aplicatie mobila, deoarece managementul Betlive o dezvolta.

Relatii Clienti

Operatorii de asistenta tehnica ii sfatuiesc pe utilizatori in permanenta in chat live si telefon. Informatii de contact pentru comunicare, consultati site-ul oficial. Managerii vorbesc georgiana.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri