Bet25

Bet25 alege sa nu anuleze pariurile pe meciul Danemarca-Finlanda. Acest lucru provine, conform sprijinului, dintr-o comanda directa a CEO-ului lor. Danske Spil, Mrgreen.com, Unibet si multe altele aleg sa anuleze toate pariurile pe meci. In acelasi timp, acelasi suport incearca sa faca sa para ca si cum alti furnizori ar face acest lucru ca exploatare a situatiei sau ca publicitate. Cand realitatea este ca este singura decizie corecta. Acesta este un meci pe care intreaga lume a fotbalului il considera nesportiv.

Si in calitate de antrenor si jucatori au venit si au spus ca au fost aproape obligati sa joace. Si Bet25 nu doreste sa-si informeze utilizatorii prin e-mail despre aceasta decizie. Se ascund ca niste lasi, sperand ca vor putea incasa din asta. Sunteti binevenit sa distribuiti aceasta postare si sa va asigurati ca oamenii boicoteaza o astfel de afacere lipsita de scrupule.

Bet25

In primul rand, am dori sa regretam ca una dintre atitudinile subiective ale sustinatorilor nostri a fost exprimata atunci cand i-ati scris. Cu siguranta nu opinia sau pozitia Bet25 este ca alte case de pariuri profita de situatie. Diferitii furnizori si-au ales fiecare abordarea pentru gestionarea platii pariurilor de sambata la meciul dintre Danemarca si Finlanda si nu credem ca solutiile cuiva sunt mai bune decat altele.

La Bet25, pe baza tragicului eveniment de sambata seara, am decis extraordinar sa rambursam toate pariurile in special cu privire la Christian Eriksen. Avand in vedere ca meciul a fost reluat si jocul terminat, am decis sa platim alte pariuri in conformitate cu decizia UEFA de meci. Aceasta alegere se bazeaza pe faptul ca dorim reguli transparente pentru a crea securitate pentru toate partile.

Bet25 chiar a scris ieri ca o iau in considerare, dar in acel moment ar plati doar pentru a paria direct sa puna pe Eriksen Nici macar o jumatate de solutie, iar daca conducerea a decis apoi sa mentina acea decizie, atunci miros bani usori si este aproape de jenant. Aderarea la reguli fixe, si apoi inca nu, nu da deloc obisnuit si ii fac sa discrimineze clientii lor Big time.

Ei ofera clientilor noi un pariu gratuit pana la 500 DKK ca oferta de bun venit. Aceasta oferta de bun venit trebuie utilizata la primul dvs. pariu si rambursata daca pierdeti. Ei au, de asemenea, o alta oferta in care primiti un pariu gratuit de 50 DKK, – daca ati jucat intr-un meci inainte de inceperea meciului, iar in conditiile lor se spune ca puteti desfasura o singura campanie la un moment dat, pe care am folosit-o cu privire la pariuri gratuite de 50 DKK

Atunci cand vreau sa folosesc oferta mea de bun venit, a fost respinsa pentru ca au spus ca este epuizata … M-am referit la corespondenta prin e-mail despre care colegii sai au descris ca vor elimina „bunavointa” mea din a doua campanie, astfel incat sa pot folosi din oferta mea de bun venit, pe care acum au respins-o.

Daca cineva ar dori sa vada corespondenta prin e-mail, sunteti binevenit sa scrieti si voi fi bucuros sa o trimit. Cea mai calda recomandare pentru voi, care doriti o experienta buna, stati departe de Bet25.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri