Betafla

Betalfa este un bookmaker care functioneaza in 24 de state, oferind servicii de divertisment excelente si avantaje pentru toti clientii noi si, in plus, atunci cand exista indoieli, este intotdeauna activ si gata sa va ajute cu un serviciu tehnic excelent.

Recenzii despre pachetul de bun venit Betalfa

Momentan, Recenziile Betalfa pentru pariuri sportive online nu au un pachet cadou gratuit in Italia, nici pentru sectiunea Cazinou, nici pentru partea de pariuri sportive, dar are un cadou initial pentru un total de 100% din prima plata, in sus la o cifra maxima de 150 €.

Betalfa Entertainment Services Online recenzii bonus de bun venit

Si daca nu doriti sa asteptati, Betalfa Online Sports Pariuri Sportive are un chat live pentru a va rezolva indoielile rapid si fara intarzieri, la ce asteptati BONUL TAU!

betalfa

Cum sa se inregistreze? Tutorial pas cu pas

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa faceti clic pe linkul pe care il voi indica la sfarsitul acestei recenzii. Apasand pe acesta veti gasi o pagina de destinatie sau o pagina de pornire a portalului oficial unde vom face clic pe butonul „OBTINETI BONUL ACUM”.

Functionand sub marca BetAlfa din 2018, Alfabet S.A.S. ofera jocuri de noroc si pariuri sportive in Columbia, licentiate de autoritatea de reglementare nationala, Coljuegos. Achizitionand o participatie majoritara la operator, William Hill continua sa isi indeplineasca strategia de crestere prin extindere, facand din Columbia cea de-a 9-a piata reglementata de operatiuni active.

Achizitia Alfabet S.A.S. vine in perioadele in care William Hill insusi este achizitionat de gigantul cazinoului american Caesars Entertainment. Oferta de preluare de 2,9 miliarde de lire sterline depusa de Caesars a fost acceptata de o majoritate covarsitoare a actionarilor William Hill in noiembrie, dupa ce a fost aprobata de Consiliul de administratie cu o luna inainte.

Caesars Entertainment, care este interesat doar de operatiunile americane ale lui William Hill si care va oferi restul spre vanzare, a trebuit sa se fereasca sa cumpere dobanzi de la fondul de investitii Apollo Global Management.

Principalul grup international de pariuri William Hill a anuntat ca compania a achizitionat o participatie majoritara la operatorul columbian Alfabet SAS. Aceasta inseamna ca Columbia va fi „a noua piata de pariuri reglementata pe care William Hill va avea o prezenta activa”, conform anuntului grupului.

Alfabet SAS detine si opereaza BetAlfa, un operator de pariuri care detine o licenta pentru carti de sport si cazinou de la Coljuegos, autoritatea nationala de reglementare din Columbia. Aceasta nu este prima achizitie de marci locale de catre un grup international, deoarece in ultimele doua luni, Bwin si Betfair au asigurat parteneriate locale si urmeaza sa fie lansate la inceputul anului 2021.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri