Betaland

Betaland se angajeaza sa ofere cea mai buna experienta de joc si, de asemenea, se straduieste sa pastreze jucatorii in siguranta de pericolele dependentei de jocuri de noroc. Avand in vedere faptul ca jocurile lor sunt atat de captivante, iar jucatorii se vor bucura de fiecare moment petrecut aici, riscul de a ceda acestui flagel modern este prea real. De aceea, ei incurajeaza membrii sa ceara asistenta daca simt vreodata ca jocurile de noroc au devenit o problema, astfel incat sa nu coboare pe panta alunecoasa.

Bonusuri de bun venit si pariuri gratuite la Betaland

Betaland exista doar de cinci ani si ne-am putea astepta ca o noua casa de pariuri sa sublinieze importanta bonusurilor de bun venit. Acestea sunt cele mai bune instrumente pentru atragerea de noi clienti si care nu ofera un astfel de stimulent le afecteaza sansele de a construi o baza solida de clienti. In mod ciudat, nu exista niciun bonus de bun venit pentru cei care deschid un cont cu bani reali si fac prima investitie, fie ca utilizeaza dispozitive mobile sau computere desktop. Acest lucru este destul de ciudat, deoarece majoritatea operatorilor de jocuri de noroc online ofera astfel de stimulente noilor jucatori.

Casa de pariuri spera sa convinga clientii ca merita sa se joace exclusiv aici si sa aduca in mod ideal unii dintre fanii lor, dar nu este dispus sa ofere un stimulent. Nu exista nicio casa de pariuri sa trimita o promotie bonus prietenului si chiar si cei mai fideli clienti nu vor primi nimic in schimbul pariurilor exclusiv aici. Intr-o anumita masura, pariorii sunt cam singuri si depinde in totalitate de ei sa profite la maximum de depozitele lor.

Betaland

Alte optiuni de jocuri de noroc la Betaland

Betaland are o sectiune de cazinou online si toate jocurile sunt alimentate de software-ul Net Entertainment, inclusiv celebrele sloturi jackpot progresive. Hall of Gods este jocul care a facut deja cativa milionari de-a lungul timpului, Mega Fortune si Arabian Nights fiind urmatoarele in linie. Astfel de jackpoturi pot fi castigate si jucand jocuri de masa sau poker video, desi suma se estompeaza in comparatie cu sloturile mentionate anterior.

Cei carora le place sa joace jocuri de masa, precum ruleta, craps, blackjack si baccarat, pot alege intre titlurile conventionale si cele disponibile in sectiunea de cazinou live. Jocul impotriva dealerilor adevarati poate fi mult mai interesant decat concurenta cu generatorul de numere aleatorii, fara a mentiona ca exista mai multe variante pentru jocurile clasice de blackjack si baccarat. Sloturile sunt disponibile in format flash, deci nu este nevoie sa descarcati o aplicatie dedicata si ruleaza fara probleme pe toate dispozitivele.

Betaland ofera un bonus minuscul de 40 EUR celor care fac prima depunere in sectiunea cazinou, dar suma pe care sunt dispusi sa o angajeze este egalata doar cu 20%. Cei carora nu le deranjeaza sa parieze 200 EUR inca de la inceput, vor putea alege intre un total de 102 jocuri, dintre care trei sferturi vor fi sloturi. Sala de poker arata grozav si exista o multime de turnee si mese de jocuri in numerar pentru a-i distra pe jucatori mult timp, dar inca o data nu exista niciun bonus disponibil pentru noii clienti.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri