Betano pariuri

Betano este o casa de pariuri europeana moderna, care a lansat recent atat masinilor, atat cazinouri online, cat si servicii de pariuri sportive. Se adreseaza in principal jucatorilor europeni si, prin urmare, exista anumite restrictii pentru anumite tari de a utiliza site-ul si de a crea un cont, cum ar fi Romania. Casa de pariuri este complet licentiata si inregistrata in jurisdictia Maltei de catre Malta Gaming Authority si face parte, de asemenea, din unele dintre organizatiile de jocuri de noroc etice mai putin cunoscute, cum ar fi International Integrity Betting Association, ceea ce inseamna ca fondurile castigate din greu sunt sigure si joc online va fi corect si sigur.

Betano

Pietele de pariuri

Betano are o selectie decenta a celor mai populare sporturi, ligi si evenimente din intreaga lume in viitorul apropiat, acoperind toate acele favorite vechi de pariuri – fotbal, tenis, box, sporturi americane si multe altele. Sporturile E sunt, de asemenea, acoperite pe larg, incluzand turneele CounterStrike, League of Legends si DOTA 2. Singura exceptie notabila de la acest soi este lipsa curselor de cai disponibile in prezent pe site, dar speram ca acest lucru este ceva ce Betano incorporeaza in viitor. Pagina de pornire va permite sa cautati prin diferite bare de instrumente si sa faceti publicitate, astfel incat sa puteti naviga rapid la echipa preferata sau la un joc mare viitor pe care doriti sa pariati. Navigarea la un eveniment specific va deschide o selectie destul de rezonabila de piete de pariuri de explorat, cu mai multe piete gasite pe evenimentele mai mari din cele mai profitabile ligi, mai putin pe cele minore. Clientii pot plasa pariuri la simplu, dublu si acumulator cu un numar mare de linii de pariu, o modalitate excelenta de a castiga o cantitate masiva de bani din mize mici. Clientii noi si existenti pot profita, de asemenea, de o anumita valoare suplimentara sub forma diferitelor promotii, inclusiv un bonus de 100% la prima depunere pentru a paria pe sport, bonusuri de acumulator, asigurare Acca si o serie de cresteri de pret pentru jocurile majore. In general, acest lucru completeaza o carte de sport destul de bine pusa la punct, cu un bun echilibru intre sporturi, promotii, piete de pariuri si tipuri de pariuri.

Pariuri live

De asemenea, Betano a incorporat pe deplin pariurile live in platforma sa online, unde sunt afisate toate jocurile si evenimentele din prezent in intreaga lume si chiar pentru pariuri – toate aceleasi sporturi de pre-meci pot fi gasite aici. Cotele pentru fiecare eveniment se schimba automat in functie de averile echipei in timp real, asa ca asigurati-va ca va pariati rapid inainte de a se deplasa impotriva voastra. O oferta extraordinara oferita de Betano este abilitatea de a-ti incasa pariurile existente, inainte ca jocul sa se termine, asa ca, daca iti pierzi inima in echipa ta preferata sau vrei doar sa te indrepti catre carciuma, poti sa te indepartezi cu cateva castiguri fara a trebui asteptati intregul joc.

Logo Betano

100% bonus până la 500 RON

Înregistrare Înregistrare