Betbird

Betbird este pentru curse de cai din 34 de tari diferite, majoritatea fiind vizibile prin intermediul fluxurilor de difuzare pe internet. Este disponibila o oferta cuprinzatoare de pariuri Ante-post, cotele fixe sunt oferite pe multe curse.

Betbird detine cea mai mare arhiva video de curse de cai din lume, include peste 170.000 de videoclipuri despre curse de cai. Reluarile din multe tari sunt vizibile imediat dupa incetare.

Un bonus de 100 de euro este acordat clientilor noi, alte cateva oferte bonus sunt disponibile. Limbile furnizate sunt engleza, germana, italiana, poloneza, portugheza, spaniola si turca.

Betbird.com este numele de marca englez al companiei germane Pferdewetten AG. Compania este listata la bursa germana din anul 2000, sediul central fiind in Düsseldorf, Germania.

Au devenit acum un site de pariuri foarte renumit si cu siguranta va veti bucura de acest site.

Managerul nu lucreaza cu o licenta legala in Italia, motiv pentru care abonatii rezidenti in tara noastra nu se pot inregistra pe aceasta platforma. Intrucat acesta este o casa de pariuri neautorizata de catre adm, va putem recomanda alti manageri de pariuri sportive si pagini care sunt licentiate cu autorizatie regulata de la aams ca bonus pentru pasari de pariuri.

Caracteristici ale bonusului betbird

Betbird bonus este un cazinou pe internet care functioneaza in mai mult de 24 de tari, asigurand servicii de divertisment si promotii bune pentru noii utilizatori inregistrati si, de asemenea, ori de cate ori intalniti erori, este activ si rapid sa va ajute un serviciu de asistenta profesionala.

Portalul lor de pariuri are un aspect minim, dar eficient pentru cei care doresc sa parieze sau sa parieze fara a pierde timpul si, de asemenea, se lauda cu o securitate considerabila datorita criptarii SSL pe toate paginile platformei care prezinta datele clientilor si personalului lor pentru securitate. si pentru a preveni scurgerea datelor sensibile din cazinou.

Aceasta pagina de jocuri de noroc are un regulament neadmis al Curacao si este autorizata de Entertainment Society, conform reglementarilor in vigoare in statul Curacao, apoi a obtinut o licenta de la compania Curacao Bookmaking Licensing NV conform reglementarilor legale.

Deocamdata bonusul betbird nu promite un pachet cadou gratuit in tara noastra nici pentru Sala de jocuri, nici pentru casa de pariuri sportive, ci ofera un bonus de pana la 100% din prima depunere, pana la o limita totala de 190 de euro. oferta de inscriere este, fara indoiala, cea mai cautata sectiune a acestui articol si cred ca nu sunteti de acord cu toti!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri