BetConnect

Cand am intalnit pentru prima data Betconnect, eram destul de sceptic, dar am sarit si i-am dat un test, am revendicat oferta de inscriere si, de atunci, am devenit cu adevarat dependent de serviciu. Ma bucur sa spun ca este ceva ce voi folosi in viitor, ceea ce spune multe.

Au fost testari foarte profitabile de cateva luni si in primele doua luni am incercat o serie de oferte de pariuri pe care le puteți utiliza acest Betconnect, precum si plasarea de pariuri punter de la profesionisti cu rentabilitate ridicata. Pana in prezent, insumand toate profiturile, ma uit la un profit de aproximativ 2.000 de lire sterline. Aproximativ 500 de lire sterline au venit de la un castigator frumos de 50/1 si stim ca acest lucru nu se va intampla in fiecare zi. Asigurați-va ca consultați celelalte recenzii ale noastre de case de pariuri la Yesbets pentru a gasi casa de pariuri potrivita pentru dvs.

BetConnect

Oferta de bun venit Betconnect

Bet Connect are o oferta de inscriere de 50 GBP pentru clienții noi. Oferta de bun venit a pariului gratuit este o modalitate excelenta de a incepe profiturile, dar utilitatea acestui serviciu nu se termina aici. Puteți utiliza oferte pentru clienți de pariuri existente, cum ar fi 2Up, obiectivul William Hill Golden, in acelasi mod in care ați face in timp ce pariați. Am detaliat mai jos sase opțiuni despre modul in care puteți merge cu adevarat in oras cu Betconnect si ofertele de pariuri disponibile.

Ce este Betconnect intr-un Nutshell?

Betconnect este un serviciu care se potriveste cu ceea ce ei numesc „profesionisti” cu pariorii carora le place sa parieze. A fost descris ca un „schimb de pariuri sociale”. Profesionistii au lansat pariurile pe care le-ar placea sa se potriveasca si cu sansele pe care ar dori sa le obțina. Pariurile sunt apoi oferite pariorilor care pot decide sa „urmeze”, „sa stabileasca” sau „sa respinga” pariurile. Vom discuta despre aceste opțiuni puțin mai tarziu in acest articol.

O analogie simpla pentru modul in care funcționeaza Betconnect este ca este un pic ca si cum ai pune un joc de cincea in joc pentru un prieten. El iți da 5 GBP pentru a plasa pariul, daca pierde, nu pierzi nimic. Daca castiga, ii dai castigurile.

Daca sunteți familiarizați cu pariurile potrivite, poate cel mai simplu mod de a privi pariul conectat este ca un schimb de pariuri. Sa presupunem ca un profesionist vrea 5 GBP pentru a castiga Manchester United. Miza este de 5 GBP si daca pariul castiga, veți castiga 10 GBP. Pune aceasta cerere de pariu. Credeți ca este un pariu bun, asa ca acceptați solicitarea. 10 GBP sunt preluate din contul dvs. betconnect, deoarece aceasta este raspunderea pentru pariu daca acesta castiga. Pentru a va asigura ca nu pierdeți niciun ban, plasați un pariu de 5 GBP la o casa de pariuri. Daca pariul castiga, 10 GBP vor fi deduse din contul dvs. Betconnect, dar veți castiga 10 GBP in contul dvs. de casa de pariuri, lasandu-va un profit global de 0 GBP.

Daca profesionistul este un jucator profitabil, ar avea sens sa ii urmam sugestiile. Prin urmare, folosind exemplul de mai sus, profesionistul doreste sa castige 5 GBP pentru Man Utd si acceptați aceasta cerere de pariu. In loc sa platiți doar 5 lire sterline la casa de pariuri, chiar puneți 10 lire sterline. 5 GBP pentru dvs. si 5 GBP pentru profesionisti. Daca pariul castiga, iți pierzi obligația de 10 GBP la Betconnect, dar castigi 20 GBP la casa de pariuri, lasandu-ți un profit de 10 GBP. Daca pariul pierde, primiți 5 GBP inapoi in contul dvs. Betconnect (miza Pro) si pierdeți 10 GBP la casa de pariuri, lasandu-va 5 GBP in total. Acest 5 GBP a fost miza pe care ați plasat-o urmand sfatul Pro.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri