Betdaq

Site-ul Betdaq este bine conceput. Contine o multime de informatii, dar totul isi are locul si va puteti gasi usor. In partea de sus a fiecarei pagini, puteti vedea comenzi rapide catre cele mai importante destinatii, cum ar fi promotii, dispozitive mobile, piscine sportive, virtuale si Exchange. Culoarea predominanta la Betdaq este albul, cu cateva accente violet.

Deschiderea unui cont la Betdaq este un proces simplu in care ar trebui sa introduceti cateva detalii despre dvs. Nu exista nicio modalitate de a gresi acest lucru. Trebuie sa stiti ca unul dintre pasii procesului de inregistrare Betdaq implica introducerea unui cod promotional pentru unul dintre bonusurile de bun venit. Va vom spune mai multe despre Betdaq in celelalte sectiuni ale recenziei noastre.

In general, site-ul Betdaq se incarca rapid. Puteti citi tone de informatii despre diferitele sectiuni. De exemplu, pagina promotionala listeaza toate bonusurile care ruleaza pe site si ofera toate detaliile referitoare la termeni si conditii. Centrul de ajutor este o alta zona de acces, mai ales daca sunteti nou pe site si aveti nevoie de asistenta pentru ceva. Daca sunteti ingrijorat de ceva, utilizati detaliile de contact furnizate in aceasta sectiune pentru a lua legatura cu un membru al personalului Betdaq.

Betdaq

Promotii ale Betdaq

Puteti vedea toate bonusurile in curs pe pagina promotionala a Betdaq. Sa aruncam o privire asupra promotiilor actuale de pe site.

Oferta de bun venit – In momentul scrierii recenziei noastre, exista doua bonusuri pentru noii veniti. Pentru a revendica oricare dintre ele, trebuie sa va inregistrati pe site. Este un lucru foarte usor de facut. Doar urmati instructiunile si veti fi bine. La un moment dat al inregistrarii, vi se va solicita sa introduceti un cod promotional. Aici trebuie sa completati FB2515.

Ce puteti castiga din bonusul de bun venit Betdaq? Pentru a debloca bonusul, trebuie sa castigi 4 puncte Betdaq Commission. Se acorda un punct pentru fiecare £ / 25 € (40 $) pe care ati pariat (nu conteaza daca castigati sau pierdeti). In general, trebuie sa pariati un total de 100 £ / € (160 USD) pentru a va califica la promotie. Odata ce ati indeplinit cerintele, veti fi recompensat cu un pariu gratuit in valoare de 25 GBP. Exista anumite conditii si conditii pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a utiliza dreptul de bonus. Va sugeram sa le aruncati o privire in prealabil.

Cealalta oferta de bun venit la Betdaq este o rambursare de 50%. Poate fi revendicat prin introducerea codului promotional BDQHALF in momentul deschiderii unui cont. Bonusul functioneaza asa: vi se va rambursa 50% din orice comision pe care a trebuit sa il platiti in primele 90 de zile de la inregistrare. Exista si anumite cerinte pentru aceasta oferta, asa ca nu uitati sa va familiarizati cu ele inainte de a introduce codul promotional.

  • Ofertele nu par a fi foarte tentante, avand in vedere termenii si conditiile dure cu care vin. Cu toate acestea, puteti alege oricand sa nu revendicati bonusurile, astfel incat decizia depinde de dvs.
  • Comision 0% – Aceasta este o promotie care se aplica pentru Premier League engleza. Orice pariuri plasate pe astfel de jocuri sunt taxate cu 0% comision Betdaq.
Betdaq_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri