Betmatch.io

De la inceputurile sale, industria pariurilor sportive a necesitat un anumit grad de incredere in ceea ce priveste asigurarea inregistrarii corecte a datelor de pariuri. Casele sportive traditionale criptografice risca sa introduca erori umane la plasarea pariului – indiferent daca este intentionat sau neintentionat – ceea ce poate duce la pierderea platii pentru utilizator. In cazul in care un parior nu are acces la backend-ul unui bilet de pariuri, atunci probabil ca nu are recurs in cazul in care apare o astfel de eroare in timpul procesului de plata. Betmatch.io este un nou tip de casa de sport criptografica care isi propune sa rezolve aceasta problema utilizand insasi tehnologia blockchain pentru a stoca datele de pariere intr-un mod securizat si transparent.

Platforma Betmatch functioneaza utilizand propriul sau blockchain privat. Acest lucru permite cresterea vitezei de tranzactie facute gratuit pentru utilizatorii Betmatch. Blocurile contin informatii despre tipul de pariu, cotele, rezultatul si ID-urile asociate portofelului. Acest lucru permite oricarui utilizator sa se asigure ca Betmatch actioneaza intr-un mod fiabil si transparent. Datele despre tranzactii sunt „ancorate” la Ethereum prin scrierea hash-ului tranzactiei din fiecare bloc 100 in blockchain-ul Ethereum.

BetMatch stabileste un sistem de pariuri descentralizat intr-o maniera de incredere. Se prezinta ca o solutie blockchain pentru industria pariurilor, in care lipsesc atat confortul, cat si increderea. Ca platforma pentru casele de pariuri in care jucatorul poate paria unul impotriva celuilalt sau impotriva serviciului de pariuri, faciliteaza plata in criptomonede multiple.

Dintr-o perspectiva mai larga, BetMatch va permite sa pariati pe blockchain. Este o platforma tehnica atat pentru casa, cat si pentru jucatori, care isi propune sa abordeze problemele existente in industrie. In prezent, jucatorii se confrunta cu o multitudine de probleme in pariurile sociale, iar acestea se invart in jurul problemelor de incredere, manipularii statisticilor de catre experti, sume cu comision ridicat, depunerea fondului si retrageri. Cu toate acestea, o legiune de provocari de marketing si probleme de infrastructura financiara / juridica infesta traiectoria cresterii.

BetMatch este o solutie potentiala la probleme. Acesta abordeaza problema in cauza prin mutarea traditionala a pariurilor configurate intr-un mediu descentralizat. In prezent, mediile de pariere sunt susceptibile de manipulare intensa, dar Betmatch aduce 100% transparenta atat pentru case, cat si pentru jucatori. Acest lucru este posibil, deoarece toate evenimentele (pariuri, opinii ale expertilor, fond de lichiditati, plati si comisioane) sunt inregistrate pe blockchain. Functioneaza ca o solutie sociala, deoarece impiedica influenta serviciilor sau a tertilor asupra pariurilor, platilor si comisioanelor.

Utilizand pariuri si plati de criptomoneda, platforma foloseste blockchain pentru a stoca fonduri, a calcula rata, a procesa pariuri si a procesa plati.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri