Betmatik

Cu 16 ramuri sportive si sute de optiuni de pariere, Betmatik este una dintre companiile cunoscute si preferate din tara noastra. In primul rand, daca trebuie sa oferim informatii in domeniul predictiilor sportive, betmatik are o gama larga de continut privind diversitatea pariurilor, prieteni. Cu 16 optiuni diferite in ceea ce priveste ramurile sportive, face apel la dorintele fiecarui utilizator. Ei bine, daca va intrebati cum este sa abordati dorintele fiecarui utilizator, va pot explica dupa cum urmeaza; Stim deja ca exista preferinte precum fotbalul, baschetul, tenisul si voleiul printre ramurile sportive oferite, iar acestea sunt ramurile care sunt numite indispensabile.

Cu toate acestea, adaugarea unor categorii precum waterpolo, pesapallo, curse de masini, box, rugby, formula 1 si curse cu motor le permite utilizatorilor sa gaseasca ramurile de care sunt interesati si sa faca predictii folosind propriile cunostinte. Cu cele mai mari cote si cea mai larga varietate dintr-o lista de pariuri. Desigur, in primul rand, nu ar trebui sa uitam zona de pariuri live betmatik. Pariurile live sunt una dintre cele mai populare optiuni din industria pariurilor mondiale, care nu este preferata de multi utilizatori. Cu alte cuvinte, va pot spune clar ca este o platforma unde puteti spune ca daca o incercati o data, restul va veni.

Betmatik

Cadouri unice va vor intampina in bonusuri si promotii Betmatik!

Betmatik este renumit si pentru promotiile sale la un anumit nivel. Cu toate aceste avantaje pe care le ofera utilizatorilor sai, a reusit sa fie motivul pentru care multi utilizatori il prefera. Atunci sa vedem impreuna, ce fel de oportunitati si cadouri exista in cadrul optiunilor bonus betmatik? Il puteti vedea ca o lista chiar mai jos.

  • Bonus pentru prima abonare 20 TL
  • Bonus de bun venit 100% pana la 350 TL
  • 20% Bonus de pierdere la cazinou live
  • 10% Bonus de pierdere a pariurilor sportive
  • 20% Bonus de pierdere net
  • Bonus 50% Poker Rakeback
  • 10% Bonus de investitii Astropay si Ecopayz

Sa continuam cu o intrebare care ii incurca pe unii prieteni. Care este diferenta dintre primul bonus de inscriere si bonusul de bun venit? De fapt, se poate spune ca nu exista prea multe diferente. Pentru ca acesti doi termeni sunt acum folositi in multe feluri. Cu alte cuvinte, bonusul de bun venit poate fi acum numit primul bonus de inscriere. Cu toate acestea, va voi spune despre cum difera intre ei in betmatk, prieteni. Dupa cum puteti vedea in lista, valorile ambelor sunt diferite una de cealalta.

In timp ce unul este de 20 TL, celalalt este de 350 TL. Dupa crearea si activarea contului dvs., veti putea solicita primul bonus de 20 TL de la unitatea de asistenta live ca cadou gratuit si acesta va fi transferat direct in contul dvs. Cu toate acestea, bonusul de bun venit, care este in valoare de 100% pana la maximum 350 TL, este valabil pentru prima plata pe care o efectuati in contul dvs. Cand depuneti bani in contul dvs. pentru prima data, veti primi un bonus cadou egal cu suma depusa. Pentru aceasta, trebuie sa depuneti cel putin 100 TL in contul dvs. in prima tranzactie.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri