Betpoint

Betpoint este un site de pariuri italinesc care, in cativa ani de la intrarea pe piata, a demonstrat ca poate deveni un mare punct de referinta pentru pariuri in tara noastra. Este o casa de pariuri in continua evolutie, dar traiectoria sa de succes este incontestabila. Promotorul site-ului este Betpoint Srl, cu sediul in Bari: o companie inca destul de tanara, dar hotarata de ambitioasa. Nu este unul dintre cele mai populare site-uri din Italia, dar conditiile pentru asumarea unui rol de lider in sectorul jocurilor de noroc online sunt toate acolo.

Sa trecem acum la prezentarea site-ului Betpoint. Dupa ce ati aterizat pe pagina principala a portalului, va trebui sa faceti clic pe „pariuri” pentru a fi redirectionat catre sectiunea „sport” a casei de pariuri. In stanga vom gasi lista verticala a tuturor sporturilor de pe acest operator și, facand clic pe disciplina individuala, se va deschide lista tuturor ligilor / competitiilor pe care pot fi plasate pariuri. Navigabilitatea acestei sectiuni este optima, iar utilizatorul nu va avea probleme sa gaseasca disciplina sau altitudinea dorita. Culorile predominante aici, ca in tot site-ul, sunt albul și portocaliul, care ofera un contrast perfect cu vederea, favorizand viteza de cercetare pentru orice tip de eveniment doriti. In urmatoarele paragrafe, vom continua revizuirea noastra despre Betpoint, concentrandu-ne pe celelalte aspecte ale portalului și, in general, vom vedea punctele tari și punctele slabe ale acestui operator.

Pari bonus pentru clienti noiBetpoint

Oferta de pariuri de bun venit Betpoint garanteaza noilor abonati bonus de pana la 1.000 € * bonus la prima depunere, minim 25 €. Acesta este un bonus progresiv de la 25 EUR pana la 1.000 EUR * pentru a fi utilizat la pariuri sportive, virtuale, de curse de cai și de jocuri. Noul inregistrat va primi imediat 10%, in timp ce restul va fi creditat in pași de 20%, apoi 30% și in cele din urma unul de 40% din total, la atingerea obiectivelor indicate pe pagina de promovare „Bonus de intampinare Betpoint Follower”. Aceasta promotie este cu siguranta de valoare, dar este deosebit de potrivita pentru jucatorii mai experimentati care nu vor avea mari dificultati in deblocarea diferitelor parti ale ofertei.

Programul betpoint: fotbal și alte sporturi

Programul de pariuri Betpoint este foarte bun. De fapt, casa de pariuri ofera clientilor sai o acoperire extinsa a sporturilor și evenimentelor pe care sa parieze. In mod evident, incepem de la fotbal, unde este posibil sa alegem din multe ligi, precum și pe marcatori, chiar și din ligile inferioare și ligile straine. Pe langa fotbal, programul Betpoint include baschet, tenis și volei, sporturi prezente in aproape toate celelalte case de pariuri. Diferenta este posibilitatea de a paria pe rubgby, fotbalul 5 dar și handbal, box și chiar pe sporturi americane, cum ar fi fotbalul american. O alta particularitate relevanta a Betpoint sunt sporturile suplimentare sau posibilitatea de a va concentra pe „evenimente de divertisment”, cum ar fi Sanremo.

Betpoint_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri