Bets10

Bets10 este o platforma populara de pariuri online care a inceput in 2004 pe piata de poker online. Compania mama Realm Entertainment Ltd are o reputatie excelenta si a colaborat cu multe site-uri importante de pariuri. Clientii se pot inscrie la Bets10, pot accesa site-ul web in limba turca si pot folosi moneda TRY pentru depozite, pariuri si incasari. Puteti paria pe mai mult de 40 de sporturi, cu peste 160 de piete de pariuri pentru evenimente de fotbal de top si o plata medie a cotelor de 95%.

Sport la Bets10

Bets10 a facut o treaba fantastica care acopera mai mult de 40 de sporturi pentru ca clientii sa plaseze pariuri pre-meci si live. Aici puteti gasi toate tipurile, inclusiv baschet, baseball, cricket, sageti, golf, fotbal, futsal, MMA, hochei, tenis, e-sport, sporturi virtuale, politica si multe altele. Odata ce va creati contul, puteti accesa si alte parti ale site-ului, inclusiv cazinou, cazinou live si poker. Bets10 ofera o gama larga de optiuni de divertisment pentru clientii turci de a câstiga bani in numerar.

Bets10

Piete si cote de pariuri

Când va inscrieti pentru a paria la Bets10, veti observa alegerea excelenta a pietelor de pariuri in diferite evenimente. Cu peste 40 de sporturi pe care sa pariati, puteti gasi meciuri de fotbal de top cu peste 160 de piete de pariuri din care sa alegeti. Puteti paria pe selectii precum 1 × 2, Sansa dubla, Peste / Sub, Totale, Handicapuri, Jumatati, Pariuri statistice, Scor corect si multe altele.

Cotele de pariere la casa de pariuri Bets10 sunt remarcabile. Ne-am uitat la viitoarele meciuri internationale de fotbal amical si am constatat o plata medie a cotelor de 95%. Jocurile de baschet NBA au avut cote si mai mari, platile ajungând pâna la 97%. Meciurile de tenis au, de asemenea, o mare valoare, cu o medie de aproximativ 95%.

Bonus sportiv

Clientii noi din Turcia se pot inscrie la Bets10 si pot alege din trei bonusuri sportive speciale. Fiecare afacere este putin diferita, iar alegerea este excelenta pentru cei care doresc sa parieze cu fonduri suplimentare. Puteti accesa aceste oferte dupa ce v-ati creat contul si le puteti vizualiza pe pagina Bonusuri. Va trebui sa pariati bonusul de 20 de ori la selectiile sportive cu cote peste 1,50 inainte de a putea incasa. Alternativ, puteti alege sa indepliniti aceste cerinte pariat 5x pe acumulatori cu cel putin trei selectii si cote peste 3,00.

  • Deal 1 = 200% pâna la ₺200
  • Deal 2 = 100% pâna la ₺1000
  • Deal 3 = 50% pâna la ₺ 5000

Trasatura unica

Bets10 ofera o experienta de pariere unica pentru clientii turci. Când creati un cont, puteti accesa celelalte sectiuni ale site-ului lor web. Aceasta include un cazinou interesant cu sloturi video, jackpot-uri, dealer live baccarat / blackjack / ruleta si alte actiuni distractive pe care poti câstiga bani. De asemenea, poti sa te duci in lobby-ul Poker pentru a juca jocuri clasice precum Texas Holde Em impotriva oponentilor din intreaga lume pentru premii reale in numerar.

Daca sunteti in cautarea unei platforme de pariuri distractive si interesante pentru a paria din Turcia, credem ca merita sa verificati Bets10. Site-ul este detinut de o companie bine respectata, cu o licenta malteza. Puteti paria pe peste 150 de piete de pariuri, cu plati medii de cote in jur de 95%. Clientii Bets10 se bucura de o vasta lume a divertismentului, cu acces la 1000 de jocuri de cazino si scena palpitanta a pokerului online. Inscrieti-va astazi pentru a incepe si a va alatura distractiei.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri