Betshop

BetShop a fost achizitionat de Leisure and Gaming PLC in iunie 2006 pentru suma mare de 32,06 milioane GBP. L&G si-au stabilit o reputatie solida si obisnuiau sa parinteze unele dintre cartile de top, inclusiv VIP, BetGameday, MyBookie si Nine.

Aceasta carte europeana ofera doar o selectie medie de evenimente sportive, cum ar fi fotbal, tenis, sporturi cu motor, schi, rugby, golf, box, ciclism, cricket, unele sporturi americane, loto si divertisment.

In mod similar si spre deosebire de principalii lor rivali din Marea Britanie, William Hill, Ladbrokes si EuroBet, nu exista multe tipuri de pariuri disponibile, elementele de baza includ evenimente individuale, evenimente unice, pariuri simple, mixte si combinate, o varietate de baza care este mai potrivita pentru pariorul recreativ.

O mare problema cu Betshop este numarul de optiuni de depunere disponibile. Cu doar patru metode dintre care puteti alege, este prea mic pentru 50 GBP, iar maximul este de 500 GBP sau echivalent.

Betshop

Doar pariere pe internet, pariurile trimise de orice alt portal vor fi anulate. Miza minima este de 1,00 GBP, iar cea maxima este de 100 GBP sau 150 USD EUR / USD. Limitele pot fi ridicate, dar numai la discretia conducerii.

Site-ul este creat in culori negre, galbene si albastre, cu o interfata prietenoasa si cu un design foarte simplu. Dezavantajul este ca acest site web nu are versiunea mobila si, daca doriti sa pariati de pe un dispozitiv mobil, trebuie sa mariti fiecare pagina. Principalul avantaj care ii va ajuta pe toti jucatorii este ca platforma este disponibila in opt limbi: româna, germana, franceza, greaca, engleza, rusa, italiana si turca.

Pentru crearea unui cont, trebuie sa apasati butonul Inscrieti-va din partea de sus a paginii si apoi trebuie sa completati formularul cu detaliile necesare.

Pe Betshop sportsbook sunt disponibile doar 11 sporturi si 1 piata, cum ar fi: fotbal, baseball, fotbal, golf, hochei pe gheata, tenis, volei, baschet, curse cu motor, Formula1 si sporturi virtuale. Fotbalul este sportul preferat pe aceasta platforma si este disponibil din 15 tari, cu câteva ligi si evenimente.

Cazinoul Betshop are principalele categorii de jocuri precum: Craps, Baccarat, Ruleta, Sloturi, Video Poker si BlackJack.

Dupa cum puteti vedea in sectiunea Bonusuri si promotii din recenzia Betshop, nu exista bonusuri specifice pentru jucatorii noi sau pentru jucatorii vechi. Dar, daca va creati un cont pe aceasta platforma, va veti bucura de multe beneficii si multiple optiuni pentru o experienta minunata.

Pentru retrageri puteti utiliza 4 metode: transfer bancar, Neteller, Visa si Skrill, iar pentru depozite se adauga Mastercard si Paysafecard. Dupa cum va puteti astepta, pariul minim acceptat este limitat de 0,50 EUR sau echivalentul monedei, in timp ce pariul maxim variaza in functie de sport si eveniment. Limita maxima câstigatoare este de 30.000 EUR pe saptamâna si 15.000 EUR pe pariu, dar aceasta variaza, in functie de sport, liga sau miza.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri