BetXchange

BetXchange a fost fondata initial in 1988 si este detinuta exclusiv de fondatorul Keith Ho. Compania a inceput ca Keith Ho Racing, proprietar unic, oferind doar curse locale de cai, pana cand a fost rebranded in 2002 si ulterior a inceput sa tranzactioneze ca Keith Ho BetXchange extinzandu-se pentru a include toate fatetele pariurilor sportive. In 2003, Keith Ho a fost a treia casa de pariuri din Africa de Sud care a obtinut o licenta online pentru a prezenta cartii sportive online publicului larg. Odata licentiat cu Gauteng Gambling Board, betxchange.com s-a nascut si mostenirea a continuat.

Numele Keith Ho este cunoscut si respectat pe scara larga in comunitatea de pariuri pentru curse de cai, deoarece aceasta platforma a fost construita si inflorita pe fundatia companiei. facilitati extinse de pariuri pe toate sporturile locale si internationale, evenimente sportive, precum si pariuri pe rezultatele a peste 65 de loterii internationale si locale.

Compania nu este doar o afacere de familie, ci si o companie care se mandreste cu tratarea clientilor ca pe o familie, oferind servicii de calitate pentru clienti si cele mai bune preturi din tara. Majoritatea sucursalelor sunt complet echipate cu un internet café, o bucatarie care pregateste mancare de casa pentru a satisface papilele gustative locale, sectiuni de curse care ofera parierilor intimitatea pe care o merita si nu in ultimul rand personal cu cunostinte care doreste sa se ocupe de nevoile fiecarui client care viziteaza oricare dintre sucursalele lor.

BetXchange

Bonus de bun venit

Sunt oferite numeroase promotii si bonusuri diferite, cum ar fi banii inapoi si de 5 ori promotiile inapoi inapoi, bonusurile de pornire si inregistrare si bonusurile SA de loto si powerball. Multe promotii diferite sunt oferite la diverse sporturi, cum ar fi marile 8 manii multiple, prima liga engleza, Superbru si UEFA Champions si primele 5 bonusuri de fotbal din liga Europa. Bonusele la rugby includ super rugby 5 primele, super rugby liga fantezie si super rugby superbru. Promotiile de golf includ promovarea primelor 3 si a cravatelor si promovarea cotelor in fiecare sens. Exista si mai multe promotii oferite, inclusiv baschet Euroliga 1st five, formula 1, specialitati de curse de cai, tenis de manie multipla de tenis si basher de cricket top.

Optiuni si avantaje

BеtХсhаngе se multumesc in partea lor pentru a le face pentru ca au facut un lucru bun in a-si face planul lor. Pozitia este simpla si simpatica pentru a fi navigata. Cele mai importante versiuni ale acestora sunt inradacinate, in interior, in interior, inaltime si inaltime. In ceea ce priveste strangerea maxima, se pot observa оdd-uri si mai repede, sеrviсеs lor pot fi catalogate ca excelente.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri