BetYetu

Uita-te aici la toate ofertele de bonusuri BetYetu, la procesul de inregistrare, la aplicatia BetYetu si la modul de revendicare sau de valorificare a bonusurilor BetYetu. In plus, ne uitam la platforma lor de pariuri si la tot ce trebuie sa stiti despre BetYetu. Daca vi se pare utila aceasta pagina, marcati-o cu amabilitate sau partajati-o pe retelele de socializare de mai jos. Comentariile dvs. sunt, de asemenea, binevenite in sectiunea de comentarii de mai jos sau ne puteti contacta pentru orice problema grava.

Bonus de inscriere BetYetu

De indata ce va inregistrati, veti primi pariu gratuit Ksh 25 BetYetu catre contul dvs. de pariuri. Acest bonus de inregistrare este disponibil numai pentru clientii noi (daca nu ati avut niciodata un cont la BetYetu inainte). Bonusul de inscriere functioneaza intr-un mod frumos, trebuie doar sa va inregistrati si veti primi bonusul de inscriere pana la Ksh 25.

Betyetu_web

BetYetu Multiple Bet Bonus Boost

Multibetii te pot rasplati cu adevarat daca ai reusit. BetYetu va ofera sansa de a castiga cu pana la 60% mai mult pe castigurile dvs. atunci cand pariati pe multipli. De exemplu, sa presupunem ca pariati 1000 KES pe un multiplu de 10 jocuri la o cota de 15.00, castigurile dvs. totale ar fi (Ksh 1000 x 15.00) = Ksh 15.000. Ceea ce ar face cresterea bonusului de 60% BetYetu pe multi-pariuri este sa va ofere un extra 60% din castigurile dvs. Adica Ksh 15.000 + (15.000 x 60%) = Ksh 24.000 ca castiguri totale. Daca utilizati alte site-uri, veti obtine doar 15.000 Ksh pentru castigul dvs. multibet.

Bonusul Jackpot BetYetu

Ca si in cazul oricarei alte case de pariuri care ofera jocuri jackpot, BetYetu va ofera diverse bonusuri pentru alte combinatii corecte, daca nu atingeti jackpotul.

Oferta BetYetu Acca Insurance 5

Aceasta nu este intr-adevar o oferta de bonus direct de la BetYetu, ci mai degraba o polita de asigurare pentru pariuri. Cu oferta bonus de asigurare BetYetu Acca 5, veti primi inapoi intreaga miza ca pariu gratuit daca pierdeti cu un joc pe un joc multibet de peste 5 ani.

De fapt, exista un bonus foarte bun de bun venit disponibil pe site-ul de pariuri online betyetu, deoarece vor oferi clientilor noi pariuri gratuite pentru diferite actiuni, asa cum ati vazut mai sus. Deschideti un cont cu betyetu, depuneti si plasati un pariu pentru prima data si primiti in schimb jetonul de pariuri gratuite in timp ce plasati pariurile. Verificati termenii, deoarece depunerile prin anumite surse nu se vor califica pentru promotie.

Bonusul trebuie revendicat prin plasarea unui pariu cu termene limita pentru revendicarea pariurilor. Daca credeti ca prin simpla inregistrare veti obtine un pariu gratuit absolut, imi pare rau. Nu functioneaza asa. Ofera in continuare bonusuri grozave decat majoritatea caselor de pariuri din Kenya, cu degetul in sus.

Esti limitat cu functii suplimentare. Sectiunea Pariuri Live In Play, care contine pariuri Asian Handicap, este o oferta uriasa si o caracteristica masiva pentru oricine caruia ii plac ambele caracteristici. Acesta este unul dintre cele mai importante momente despre BetYetu si casa lor de pariuri. Exista legaturi bune catre statistici si veti obtine rezultate obisnuite si rezultate live, de asemenea. Aceasta este cu adevarat suma caracteristicilor lor suplimentare. Intregul lor etos este sa pastreze lucrurile simple si asa fac ei si asta veti obtine, in calitate de client final.

De asemenea, ei ruleaza un sistem cu un singur portofel in care toti banii sunt asezati intr-un singur loc, indiferent daca rulati pe cartile lor de sport sau jocurile lor virtuale. De asemenea, BetYetu ruleaza un Jackpot. Au unul dintre cele mai usoare Jackpot de pe piata, cu doar 11 meciuri de prezis si diverse bonusuri pentru 10 si 9 combinatii castigatoare.

Betyetu_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri