BigPesa

BigPesa este un nume comercial al NZ World Kenya Ltd, o companie inregistrata in conformitate cu legile din Kenya a carei adresa inregistrata este: NZ World Kenya P.O. Caseta 175-00606, CASA MADONNA, PARCELA NR.209 / 123, NAIROBI.

NZ World Kenya Ltd este autorizata si reglementata de Consiliul de Control si Licentiere a Pariurilor din Kenya in temeiul Legii privind pariurile, loteriile si jocurile, Cap 131, Legile din Kenya sub numarul de licenta pentru pariuri sportive: BK 0000140 si Casino (Numarul licentei de joc public): PG 0000075

BigPesa

Bonusuri, oferte si promotii BigPesa

 1. Bonus BigPesa pentru primul depozit

Ca parte a bonusului de aderare, la primul depozit, clientul este eligibil sa primeasca 3 intrari GRATUITE la jackpot. In plus, daca un client face un prim pariu de 100 KES si mai mult, atunci vor fi recompensate inca 10 intrari GRATUITE la Jackpot. Aceste intrari Jackpot expira in termen de 15 zile de la inscriere. Pariurile la jackpot care utilizeaza Bonus NU pot fi anulate.

 1. Bonusuri bazate pe nivel

In plus fata de aderarea la bonus, clientii pot acumula bonus prin „nivelarea” profilului lor. Nivelul clientului este determinat pe baza câstigurilor cumulate pe toate pariurile pe parcursul vietii lor. Un client incepe de la „Nivelul 0” si trece la „Nivelul 1”, „Nivelul 2” si asa mai departe. pe baza câstigurilor lor cumulative. Câstigurile sunt calculate ca (suma câstigatoare – suma mizei)

Nivelul actual al clientului poate fi vazut lânga sigla Bigpesa in sectiunea antet a portalului / aplicatiei. Apasând pe Numarul nivelului se arata progresul curent in finalizarea nivelului, precum si Bonusul care va fi recompensat odata ce nivelul curent este finalizat.

Miza minima BigPesa si miza maxima

 • Suma minima de pariere: suma minima de pariere pentru un pariu unic / multiplu este de 10 Kshs.
 • Suma maxima de pariere: Suma maxima de pariere pentru un singur pariu multiplu este de 20.000 Kshs.
 • Câstigarea maxima a pariului unic: suma câstigatoare a pariului unic este limitata la 200.000 Kshs.
 • Câstigarea maxima a pariului multiplu: suma câstigatoare a pariului multiplu este limitata la 300.000 Kshs.
 • Câstig total agregat (plata maxima): Suma maxima de câstiguri pe client pe zi este limitata la 1.500.000 Kshs.

Pariuri BigPesa

 1. Pariu unic

Pariurile simple sunt cea mai simpla forma de pariere. Previzuiti un rezultat, specificati miza dorita si plasati pariul. Daca predictia dvs. se dovedeste corecta, câstigati pariul. Câstigurile sunt calculate prin inmultirea cotelor cu miza.

 1. Pariu multiplu

Daca plasati pariuri pe doua sau mai multe jocuri, acestea sunt afisate automat ca pariu multiplu. Cotele totale sunt calculate prin inmultirea cotelor tuturor jocurilor individuale. Va rugam sa retineti ca un pariu multiplu nu plateste nimic decât daca toate predictiile dvs. se dovedesc a fi corecte. Cu un pariu multiplu, puteti combina pâna la douazeci de jocuri.

 1. Pariu personalizat

Pentru pariurile personalizate se aplica urmatoarele reguli de decontare:

 • Daca oricare dintre selectiile dvs. este anulata, vom rambursa intreaga miza pe care ati plasat-o.
 • Daca jocul este intrerupt, suspendat sau abandonat, vom plati orice predictii corecte si vom stabili ca pierdute, orice predictii care sunt incorecte in momentul intreruperii, suspendarii sau abandonului.
Bigpesa_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri