BullBet

BullBet este mai mult decat o simpla aplicatie de pariuri. Este o comunitate de fani sportivi in care utilizatorii isi pot oferi reciproc sfaturi si sfaturi utile.

De atunci, aplicatiile lor de pariuri sociale s-au separat de site-urile traditionale de pariuri. Aceasta este o recenzie completa BullBet, care analizeaza unele dintre cele mai importante aspecte ale aplicatiei.

Oferta de inscriere BullBet – Pana la 50 GBP in pariuri gratuite

Alaturati-va astazi BullBet si revendicati pana la 50 GBP in pariuri gratuite daca sunteti rezident in Marea Britanie. Daca nu sunteti rezident in Marea Britanie, va recomandam sa consultati in schimb lista noastra completa de pariuri gratuite si oferte de pariuri.

BullBet

Cum sa revendicati:

  • Alaturati-va BullBet si inregistrati-va pe desktop sau descarcati aplicatia de pariuri
  • Depuneti cel putin 20 GBP pentru a primi o prima depunere echivalenta cu 100% pana la 50 GBP in pariuri gratuite
  • Pariurile gratuite deblocate la pariuri sportive de calificare egale cu pariurile gratuite sunt plasate si decontate
  • Pariurile calificate trebuie sa aiba cote de 1/2 (1,5) sau mai mari
  • Pentru a utiliza pariurile gratuite, trebuie sa plasati pariuri acca de cel putin 3 selectii la o cota de 1/1 (egal) sau mai mare
  • Pariurile gratuite expira dupa 7 zile

BullBet subliniaza partea de pariuri sportive a jocurilor de noroc pe aplicatiile lor de pariuri. Cand utilizatorii acceseaza prima data aplicatia BullBet, vor fi intampinati cu o varietate de piete sportive.

In ceea ce priveste fotbalul, veti gasi o gama larga de ligi populare si de nisa, inclusiv Premier League engleza, campionat englez, Bundesliga germana, Liga spaniola si France Ligue 1 pentru a numi doar cateva.

Pietele pentru curse de cai, tenis, cricket si rugby sunt, de asemenea, destul de extinse si exista un amestec decent de mainstream si sporturi de nisa disponibile. Din pacate, nu exista streaming live gratuit disponibil pe BullBet, dar nu este de asteptat pentru un operator destul de nou.

Cazinoul BullBet

Daca sunteti in cautarea unei noi experiente de cazino cu jocuri de carti si sloturi traditionale, atunci BullBet nu este din pacate aplicatia potrivita pentru dvs. Vestea buna este ca pastrarea concentrarii pe un aspect de pariere face ca aplicatia sa fie cat mai simpla. Utilizatorii interesati de jocurile de noroc intr-un mod diferit pot incerca jocul Spin Wheel. Le ofera sansa de a-si spori sansele Acca daca obtin o rotire castigatoare.

Caracteristici unice

BullBet ofera o gama decenta de caracteristici. Fila clasament, le permite jucatorilor sa stie cat de mare este clasamentul lor. Exista o schema de recompensa si mai multe functii par sa apartina mai mult pe un site de socializare decat pe o aplicatie pentru jocuri de noroc. Dar, colegii jucatori se pot conecta, pot urma sfaturile altor jucatori si cei mai „buni” tipsters de pe platforma.

Aplicatia de pariuri Android BullBet

BullBet este exclusiv bazat pe aplicatii. Versiunea site-ului desktop al acestuia va redirectiona utilizatorii catre o pagina pentru a descarca aplicatia BullBet. Versiunea Android are o interfata foarte intuitiva. In general, este o experienta foarte usor de utilizat, atat timp cat jucatorii nu au probleme cu plasarea pariurilor pe un ecran mic.

Aplicatia de pariuri iOS BullBet

Versiunea iOS a existat mai mult decat cea Android. Cu toate acestea, diferentele dintre cele doua sunt minime. Ambele au o interfata buna, cu putin sau deloc. O problema este ca versiunea iOS necesita o dimensiune de descarcare mult mai mare. Recenziile medii pozitive ale utilizatorilor sunt, de asemenea, putin mai mari.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri