Cashpoint

Cashpoint este o casa de pariuri online fondata in 1996 cu licenta in Malta. La aceasta casa de pariuri veti gasi o carte de sport, un cazinou, o camera de poker si multe alte jocuri.Daca doriti sa deveniti un jucator al Cashpoint, trebuie sa va creati un cont. Pentru aceasta, trebuie sa apasati butonul Inregistrati acum din partea de sus a paginii. Limbile acceptate pe aceasta platforma sunt: ​​engleza, franceza, italiana, greaca, daneza, romana, turca, poloneza, olandeza si daneza.

Pe Cashpoint aveti posibilitatea de a descarca o aplicatie pentru dispozitive mobile care este disponibila pe Google Play si App Store. Puteti utiliza acest lucru pe sistemele Android si iOS. De asemenea, aveti posibilitatea sa va gestionati contul si sa modificati setarile initiale. Daca descarcati aplicatia, veti primi un bonus pe care il puteti folosi pe site.

Casa de pariuri Cashpoint acopera o lista mare de 23 de sporturi cu peste 50.000 de piete de pariuri in fiecare zi. Veti gasi pe site sporturi precum fotbal, rugby, baseball, tenis, fotbal, golf, cricket, boluri, baschet, volei, curse de cai, fotbal si multe altele. De asemenea, aveti posibilitatea de a paria la diferite ligi, evenimente si competitii din multe tari.

Cashpoint Casino va va oferi o lista variata de optiuni si jocuri. Exista poker video, sloturi, jackpot-uri, sloturi video, loterii si cateva jocuri populare precum: South Park, Scarface si Motorhead.

Pentru depozite si retrageri puteti utiliza multe optiuni de plata, cum ar fi: Neteller, transfer bancar, Visa, Paypal, MasterCard, Visa, Skrill si alte metode populare.

Dupa cum va asteptati la Cashpoint, aveti sprijinul serviciilor pentru clienti. Sunt o echipa profesionista care vorbeste multe limbi, cum ar fi: germana, engleza, greaca, italiana si altele si va vor ajuta sa va adresati tuturor intrebarilor. Le puteti contacta prin e-mail, chat live si telefon 24/7.

Ca jucator al Cashpoint trebuie sa stiti ca limita pentru pariul minim este de 1,00 EUR sau echivalentul monedei. De asemenea, pariul maxim si castigul maxim sunt limitate, dar variaza in functie de eveniment, miza sau sport.

Bun venit pe care il primiti este un bonus Cashpoint de 100% depozit de pana la 100 GBP. Standard acolo, cu un pariu de trei ori pe pariuri combinate la aceste doua evenimente la cote 1,50 sau mai mari (cote zecimale). Desigur, exista termeni si conditii detaliate care trebuie citite si intelese inainte de a accepta orice bonus. Spre deosebire de multe marci, metoda de plata nu are restrictii stabilite, astfel incat sa puteti utiliza orice metoda doriti si sa primiti in continuare bonusul.

Pot exista restrictii in functie de tara din care va conectati, in ciuda faptului ca multi oameni cred ca acest lucru nu are nicio legatura cu cartea de sport. Unele tari au propriile reguli atunci cand vine vorba de bonusuri. Cashpoint ruleaza un alt bonus numit bonus xTreme cu pana la 30% in plus fata de castigurile tale. Ideea este sa obtineti un bonus procentual la pariurile combinate, procentul crescand cu numarul de combinatii pe care pariati. Exista, de asemenea, un sistem de loialitate cu puncte de numerar acordate pentru parierea unei anumite sume, care apoi se traduc in credite de pariere.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri