Championsbet

Aceasta este una dintre acele companii cu scurt istoric, dar cu multe opinii de la clienti. Compania a fost infiintata in 2011. Activitatea sa principala este rezervarile sportive online. Pentru scurta existenta, compania si-a creat o reputatie si multi jucatori sau, cel putin, cel care este mai bine informat despre industrie cunosc acest nume.

In trecut, compania avea o licenta din Grecia, dar astazi, site-ul lor web spune ca sunt inregistrate si sunt reglementate de legile din Curacao. O alta parte a afacerii pe care o desfasoara compania este legata de cazinou si jocuri similare. Pentru ca aceste actiuni sa fie legale, compania are o licenta exclusiva de jocuri de cazino de la Malta. Pentru a-si imbunatati si mai mult afacerea, compania decide sa profite de software-ul special. Acest software provine de la Amaya (Malta), care sunt unul dintre numele celebre si respectate din industrie.

Site-ul companiei arata bine si are o grafica frumoasa. Cu toate acestea, in unele tari care intra pe site nu este posibil din cauza deciziilor judecatoresti.

Championsbet_web

Informatii despre pariuri

Aceasta casa de pariuri permite pariuri in diferite sporturi. Acestea sunt cele mai populare si mai cautate jocuri pe care de obicei 90% dintre jucatori pariaza. In acest fel, chiar si cu un numar relativ mic de evenimente sportive acoperite de companie, majoritatea jucatorilor pot gasi sportul si evenimentul particular pe care il cauta. Unele dintre sporturi sunt fotbalul, baschetul si voleiul. Daca doriti sa aflati mai multe despre sporturile pe care le acopera casa de pariuri, puteti verifica masa de pe partea laterala, unde sunt toate intr-o lista.

O alta parte importanta a afacerii Championsbet este cazinoul. Exista jocuri de masa, jocuri de carti, poker video. O alta optiune pe care o accepta casa de pariuri este pariurile live. Este usor de gasit in meniul principal al site-ului si le permite jucatorilor sa isi parieze in timp ce are loc evenimentul. Aceasta vine cu statisticile necesare si extinde sansele jucatorilor de a castiga. Mai mult decat atat, deoarece pentru multi oameni pariurile sunt mai mult un hobby, aceasta optiune reduce sansele de pierdere, ceea ce este esential.

Transmiterea live nu este o optiune cu aceasta casa de pariuri, dar ofera o versiune speciala mobila a site-ului web, care usureaza procesul si mai mult si permite pariuri mai usoare si mai mobile. Orice jucator cu un smartphone poate paria usor datorita acestei optiuni.

Bonus de depunere si program de loialitate

Exista cinci scheme principale de bonusuri cu aceasta casa de pariuri. Unul dintre ele este bonusul de depunere, care este de pana la 100% din depozitul initial sau de pana la 100 EUR.

Urmatorul bonus este bonusul cazinoului, care este de pana la 100% sau 500 EUR din depozitul initial.

Bonusul multibit este o modalitate de a beneficia de oameni care fac combinatii si joaca simultan in multe evenimente. Poate ajunge pana la 50%.

V.I.P. Da-ne bonus o modalitate speciala de a multumi oamenilor care joaca cel mai mult si care fac cele mai mari cote.

Championsbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri