CoinPoker

CoinPoker este un site de poker online care permite jucatorilor sa utilizeze criptomonede pentru a-si finanta conturile, ceea ce duce la securitate si confidentialitate sporite. Fara KYC fortat si promotii generoase si fonduri de premii, CoinPoker este un loc bun pentru persoanele care doresc sa joace fara stres.

Cititi mai departe pentru o lista de avantaje si dezavantaje care va pot ajuta sa decideti daca CoinPoker este sau nu platforma de poker online perfecta pentru dvs.

CoinPoker

Pro

  • Shuffling descentralizat: CoinPoker este dedicat fair-play-ului, asa ca utilizeaza un generator de numere aleatorii pe blockchain-ul lor pentru a amesteca pentru ei folosind feedback-ul de la fiecare jucator de la masa.
  • Program generos de recomandari: dupa ce indepliniti toate cerintele, veti primi 30% din contributiile comunitare ale recomandarilor dvs. atata timp cat utilizeaza platforma.
  • Fonduri de premii saptamanale: atat profesionistii, cat si noii veniti pot concura pentru sansa de a participa la un fond de premii saptamanal care depaseste 3.000 USDT.
  • Rakeback: primiti o parte din suma ratata de platforma in fiecare luni.
  • Ratele scazute ale contributiei comunitare: variind intre 2% si 7%, contributiile comunitare sunt utilizate de echipa pentru a le da jucatorilor lor sub forma de alte activitati promotionale.
  • Sportsbook: platforma a adaugat recent pariuri sportive la oferta sa, cu 15 sporturi incluse.
  • Fara taxe de depunere si retragere: in afara tarifelor obisnuite percepute de fiecare retea blockchain, nu va trebui sa platiti nimic platformei in sine atunci cand depuneti sau retrageti banii.

Contra

  • Comunitate relativ mica: in prezent nu exista foarte multi oameni care joaca la CoinPoker – dar acest lucru inseamna ca puteti intalni jucatori profesionisti pentru o oportunitate unica de a juca impotriva lor.
  • Sunt acceptate doar adresele Bitcoin Legacy: desi acesta este doar un mic inconvenient, merita sa stiti ca pentru a retrage bani la adresa dvs. BTC, va trebui sa aveti versiunea veche care incepe cu 1, deoarece platforma nu accepta nimic altceva.

Bonusuri CoinPoker

Marea majoritate a jucatorilor vor dori sa stie daca o platforma ofera stimulente pentru a le ramane loiali. In timp ce CoinPoker nu are bonusuri de bun venit traditionale care recompenseaza nou-venitii pur si simplu pentru inscriere, ei il compenseaza cu alte modalitati de a-ti spori portofelul.

Program de recomandare

Una dintre promotiile lor in desfasurare este un program de recomandare. Incepeti prin conectarea si navigarea la meniul pentru casierie de pe desktop sau meniul contului de pe mobil. Aici veti gasi linkul dvs. de recomandare – pur si simplu impartasiti-l cu oricati prieteni doriti, cu cel putin doua inainte ca recompensele sa inceapa sa primeasca si sa primiti 30% din suma totala a contributiilor comunitare pe care le fac. Si acesta vine cu siruri atasate: nu puteti primi nimic inainte ca ambele recomandari sa obtina cel putin 2 USDT in contributiile comunitatii.

Coinpoker_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri