Cwinz

Cwinz este un cazinou online si un site de pariuri sportive, detinut de compania Levetatient Limited. La suprafata, Cwinz suna grozav. Dar, cand am cercetat aceasta companie, nu am gasit nicio informatie despre angajatii sai, nici despre alte cazinouri, nici despre capitalul de risc! Aceste puncte sunt foarte importante, deoarece indica increderea site-ului. Deci, am ajuns la concluzia ca Cwinz este un site limitat si mic. In contrast puternic cu marcile de renume precum Betfinal!

Proiectarea platformei Cwinz

Site-ul Cwinz are un design prea rau! Deoarece fundalul este negru, in timp ce textele si meniurile sunt gri. Deci, acestea nu sunt afisate clar si va trebui sa mariti pentru a vedea textele si pictogramele clar.

Pentru a rezolva aceasta problema, Cwinz ofera o noua platforma la care puteti ajunge dand clic pe fila (accesati noul site web) din coltul din stanga sus al platformei. Cu toate acestea, noua platforma pare sa fie cam aglomerata de bannere si texte. In plus, a avea doua platforme pentru un singur site poate fi incomod si confuz pentru multi jucatori.

Cwinz

Bonusuri Cwinz

Cwinz isi socheaza din nou clientii! Deoarece nu le ofera un bonus de bun venit mai jos pentru jocuri de cazino si nici pariuri sportive din Irak! Mai mult, cand examinam site-ul, nu am gasit niciun bonus pentru cazinou. Cu exceptia unui ramburs care este oferit ca oferta de timp limitat! Aceasta oferta va va rambursa 5% din pierderile nete, daca acestea au atins 100 $ sau mai mult.

Jocuri Cwinz

 

Cwinz se ocupa de peste 40 de creatori de jocuri. Cu toate acestea, catalogul de jocuri contine un set mic de jocuri. In plus, jocurile nu sunt sectionate in functie de tipul lor. Categoria meniului se refera numai la sloturile din Irak si la pokerul video. Deci, daca sunteti un fan al jocurilor de masa si carti. Ar trebui sa utilizati functia de cautare pentru a ajunge la tipul preferat

Pariuri sportive pe Cwinz

Cwinz ofera 57 de sporturi reale si virtuale. Cu toate acestea, nu exista sectiuni dedicate pentru cele doua tipuri. De asemenea, cand testam site-ul, am constatat ca acesta ofera peste 1.000 de optiuni de pariere pentru pariuri pe fotbal. Cu toate acestea, aceste cote nu acopera turneele si ligile arabe. Mai mult, castigurile sunt putin scazute.

Cwinz Casino ofera multe sloturi, dar acestor jocuri le lipsesc doua caracteristici principale; varietate si calitate!

Desi cazinoul se ocupa de multi dezvoltatori de jocuri, acesta nu ofera pachetul de joc pe care il cauta jucatorii.

In plus, jucatorii nu se vor putea bucura gratuit de aceste jocuri inainte de a paria online pe bani reali. Deci, trebuie sa risti bani reali pentru a evalua jocurile de cazino!

In ceea ce priveste asistenta pentru clienti, Cwinz nu vine la zero!

Deoarece nu ofera functia de chat live. Deci, daca va confruntati cu o eroare tehnica sau daca aveti o intrebare, nu veti primi o solutie prompta prin chat-ul live!

Tot ce puteti face este sa scrieti un e-mail la (help@cwinz.com) sau sa formati numarul (5800 3550 356+).

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri