Danske Spil Oddset

Danske Spil este un cazinou online lansat in 2012. Site-ul se adreseaza jucatorilor din Danemarca sau care vorbesc fluent limba daneza. Acest lucru este dovedit de faptul ca platforma Danske Spil este disponibila doar in daneza, prin urmare jucatorii care nu inteleg aceasta limba se vor lupta sa se bucure de acest site.

Este adevarat ca vizitatorii ar putea traduce copia pe site in propriul dialect utilizand software-ul browserului de internet disponibil, de exemplu, pe Google Chrome, dar care nu va schimba copia de pe bannere care promoveaza promotii si jocuri. Ca atare, jucatorii care nu vorbesc limba daneza sunt cel mai bine sa evite inregistrarea pe aceasta platforma, deoarece durerea de a nu intelege ceea ce este pe ecran va fi probabil prea mare pentru ei. Daca jucatorii vorbesc daneza, atunci este perfect pentru ei!

Danske Spil Oddset

Acesta este si cazul cand vine vorba de tarile din care jucatorii se pot inregistra pe Danske Spil. Singurele tari pe care Danske Spil le permite jucatorilor sunt Danemarca, Insulele Feroe si Groenlanda. Este adevarat ca vizitatorii pot incarca site-ul din alte tari, dar nu vor putea sa-si inregistreze un cont la acestia. Un alt punct de retinut atunci cand va ganditi sa va inregistrati pe site. Sincer, este posibil ca unii sa nu aiba nici macar posibilitatea de a se inregistra la platforma Danske Spil in functie de locul in care se afla. Acest site cu siguranta s-a limitat la a avea doar un numar mic de clienti care se pot inregistra pe site.

Atat de multe promotii

Datorita faptului ca exista atat de multe promotii si oferte disponibile jucatorilor pe site-ul web Danske Spil Casino, nu exista o singura pagina care sa explice toate ofertele active ale site-urilor. Acestea fac reclame pe pagina de pornire, dar, in principal, sunt pastrate individual pentru fiecare sectiune a site-ului. Acestea includ sectiunea de carti de sport si cazinou. Privind sectiunea cazinou a site-ului, astfel de oferte ca bonus de bun venit de 25 de coroane daneze sunt gratuite pentru jucatorii nou inregistrati.

La fel si oferte pentru jucatorii existenti, unde pot castiga premii zilnice, in cazul in care oferte de rambursare sau rotiri gratuite sunt numele jocului. In plus, exista si un pachet VIP pe site pentru cei carora le place sa fie tratati ca VIP-urile care sunt. Fiti avertizat ca acest lucru este strict disponibil pentru cei care depun si cheltuiesc bucati mari, deci exista un criteriu de calificare puternic care vine odata cu devenirea VIP. Cu toate acestea, cel putin o pun la dispozitia jucatorilor!

Numai Kroners Permis

Dovedind inca o data importanta faptului ca site-ul este disponibil doar pentru jucatorii danezi este faptul ca singura moneda pe care o accepta este coroana daneza. Ca atare, nu este permisa folosirea la fata locului a niciunui euro sau sterlina sau orice alta moneda. Cea mai buna modalitate de a depune si retrage bani pe site este prin transfer bancar, aceasta metoda permite jucatorilor sa depuna si sa retraga bani. Alte modalitati de depunere a banilor, precum Nem Konto, nu permit jucatorilor sa isi retraga castigurile. Cel mai bine este sa folositi doar transferul bancar, amintindu-va ca singura moneda acceptata este coroana daneza!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri