Digibet

Digibet este un furnizor online de servicii de jocuri de noroc care ofera atat sectiuni de case de pariuri, cat si sectiuni de cazino. A fost lansat in 2003 si are o experienta considerabila in industria iGaming. In plus, Digibet este accesibil in multe tari europene, iar pariorii de pe continent se pot bucura de diferitele sale servicii de jocuri. O licenta de la Malta Gaming Authority este ceea ce face platforma de jocuri suficient de demna de incredere pentru vizitatorii sai. In recenzia noastra Digibet, va vom spune despre performanta generala a site-ului de jocuri de noroc si va vom arata punctele forte si punctele slabe.

Bonus de bun venit pentru sport – 10 € pariu gratuit

Digibet ofera o platforma de case sportive bine gestionata. Cei care se inscriu pentru prima data vor fi eligibili pentru un bonus de bun venit sport Digibet. Iata cum functioneaza. Dupa ce plasati un pariu de cel putin 10 €, veti primi imediat un pariu gratuit de 10 €.

Retineti ca pariul dvs. trebuie plasat pe o cota de 2,00 sau mai mare. Dupa ce primiti pariul gratuit, veti avea la dispozitie 14 zile pentru al utiliza. In caz contrar, va fi confiscat.

Un alt lucru pe care ar trebui sa-l amintiti din aceasta recenzie Digibet este ca acest bonus de bun venit va fi valabil numai pentru jucatorii din Irlanda, Finlanda, Norvegia si Canada. Mai mult, retineti ca depozitele la PayPal, Neteller, Skrill si Paysafe nu vor fi eligibile pentru aceasta oferta. Aceasta conditie scade putin ratingul Digibet, deoarece acestea sunt unele dintre cele mai preferate metode de plata.

Nivel de cote

Pentru a fi mai compatibil pe piata iGaming, fiecare operator online trebuie sa ofere cote bune. In plus, trebuie sa fie bine echilibrati in functie de evenimentul sportiv specific.

In aceasta prezentare generala Digibet, nu putem rata faptul ca Digibet ofera cote bune. Analiza noastra Digibet a aratat ca marjele de profit pentru majoritatea evenimentelor ar pastra atentia majoritatii pariorilor online. In plus, la platforma de jocuri, veti putea folosi cote fractionate, zecimale sau americane.

Caracteristici de pariere

Cu o lunga experienta in industria pariurilor, Digibet stie ca jucatorii trebuie sa utilizeze functiile de pariuri de top care sa le permita sa-si imbunatateasca experienta de jocuri de noroc. Astfel, casa de pariuri ofera o gama echilibrata de caracteristici de pariere care includ:

Functia de retragere devine ceva foarte frecvent in randul platformelor de pariuri online din zilele noastre. Este considerat o exceptie atunci cand un anumit operator nu o ofera.

Astfel, nimeni nu surprinde ca veti putea folosi o functie de retragere la un operator renumit precum Digibet. Acesta va va oferi sansa de a utiliza o retragere completa sau o retragere partiala. In functie de tipul de pariu pe care l-ati plasat si de rezultatul probabil al evenimentului sportiv, puteti decide care ar fi cea mai buna optiune pentru dvs. Amintiti-va totusi ca optiunea de retragere va fi disponibila pentru pariurile single si Acca.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri