Eazibet

Infiintat in 2014, EaziBet a crescut rapid peste ranguri si este printre cele mai populare site-uri de pariuri din mai multe tari africane. In momentul redactarii acestui articol, site-ul de pariuri este complet licentiat in Ghana, Kenya, Zambia, Africa de Sud si Zimbabwe. EaziBet ofera cote pentru peste 20 de sporturi si vine cu mai multe functii atragatoare.

Acestea fiind spuse, scopul acestei revizuiri este de a determina daca EaziBet satisface toate cerintele pe care le asteptati de la un site de pariuri bun. Este EaziBet un site de pariuri ideal pentru dvs.? Bifeaza toate casutele potrivite? Cititi mai departe pentru a afla si aflati mai multe.

Bonus de bun venit

  • La momentul scrierii, EaziBet ofera un bonus de 100% oferta de bun venit de pana la 50 GHS la primul dvs. depozit
  • Trebuie sa depuneti minimum 5 GHS pentru a beneficia de aceasta oferta

Oferta bonus de bun venit eazibet

La momentul scrierii, EaziBet ofera un bonus de 100% oferta de bun venit de pana la 50 GHS, la primul dvs. depozit. Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa depuneti cel putin 5 GHS in contul dvs. EaziBet. Depozitele efectuate prin coduri bonus sau promotiile bonus nu se califica pentru bonusul oferit de bun venit al EaziBet.

Nu trebuie sa plasati un pariu de calificare pentru a beneficia de bonusul de oferta de bun venit al EaziBet. Nu trebuie sa plasati pariuri si pe suma bonusului ofertei de bun venit primite, pentru a transfera castigurile bonusului in contul dvs. principal – bonusul ofertei de bun venit EaziBet este la fel de simplu pe cat devine.

Promotii

  • In momentul redactarii acestui document, EaziBet ofera doua oferte promotionale
  • Daca plasati un pariu pe o varianta de pariuri sportive folosind un pariu gratuit (10 GHS), veti primi o suma echivalenta cu castigurile generate pe acea varianta de pariere (cu conditia sa castigati) scazuta din suma pariului gratuit de 10 GHS
  • Daca plasati un pariu de acumulator cu cel putin 3 selectii sportive, cu o cota de 1,50 sau mai mult, aveti sansa de a castiga un bonus xTreme de pana la 30%

Oferta de pariuri gratuite eazibet

In momentul redactarii acestui document, EaziBet ofera doua oferte promotionale. Prima oferta promotionala se refera la pariuri gratuite. Puteti plasa un pariu gratuit de 10 GHS pe piete sportive selective, ligi si evenimente, in anumite perioade de timp. Cand vine vorba de plasarea unui pariu gratuit, nu puteti retrage. Aceasta oferta promotionala nu se aplica pariurilor de sistem si pariurilor pe mai multe cai.

Asa functioneaza aceasta oferta promotionala – Daca plasati un pariu pe o varianta de pariere folosind un pariu gratuit, veti primi o suma echivalenta cu castigurile generate pe acea varianta de pariere (cu conditia sa castigati) scazuta din suma pariului gratuit de 10 GHS. Deci, daca plasati un pariu pe o varianta de pariere cu cota de 3.0 si castigati 30 GHS (10 GHS x 3.0), veti primi 20 GHS (30 GHS – 10 GHS) ca bonus.

A doua oferta promotionala oferita la EaziBet se refera la un bonus suplimentar de pana la 30%, numit „bonus xTreme”. Daca plasati un pariu de acumulator cu cel putin 3 selectii, cu cote de 1,50 sau mai multe, aveti sansa de a castiga un bonus xTreme de pana la 30%.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri