ejjaBET

Ejjabet este un nou site de jocuri de noroc online care ofera o casa de pariuri sportiva si un cazinou online. Ejjabet a fost fondata pentru prima data in 2019 si este detinuta de Magic Marketing Services Limited, dar este operata si licentiata ca solutie white label de Progress Play Limited.

Este pozitiv sa vedeti Ejjabet afisand adevaratii proprietari ai marcii, deoarece majoritatea site-urilor Progress Play Limited impartasesc aceste informatii pe site. Cu toate acestea, intampinati in continuare aceleasi probleme ca toate celelalte marci Progress Play Limited.

Pentru inceput, depunerea 10 primeste 10 bonusuri este prezenta pe Ejjabet si este una dintre cele mai slabe bonusuri disponibile. Va trebui sa pariati bonusul de 10x, dar nu puteti castiga maximum 20 GBP din bonus. Va recomandam sa evitati acest bonus slab si, in schimb, consultati lista noastra de peste 50 de oferte de inscriere si pariuri gratuite de pe cele mai bune site-uri de pariuri din Marea Britanie.

In cele din urma, Ejjabet percepe 2,50 GBP pentru fiecare retragere (taxa de serviciu) si fiecare retragere va dura peste 10 zile lucratoare. De asemenea, asistenta pentru clienti este limitata / greu de contactat si am primit un numar ingrijorator de recenzii de 1 stea pentru mai multe marci Progress Play Limited.

Vom continua sa examinam Ejjabet ca produs de pariuri sportive, dar va recomandam sa va alaturati listei noastre de site-uri de pariuri online sigure si de incredere cu oferte exclusive de inscriere in valoare de peste 2000 GBP.

ejjaBET

Cote de sport, piete si pariuri

In ceea ce priveste casaa de sport, veti gasi peste 30 de sporturi, de la fotbal, curse de cai si tenis, pana la sporturi de nisa precum volei, polo pe apa si multe altele. De asemenea, exista o gama larga de piete de pariuri, unele evenimente populare cu peste 400 de piete diferite. Dar, organizatia face dificila construirea pariurilor, deoarece nu exista file rapide, ceea ce inseamna ca trebuie sa parcurgeti o lista lunga de piete de pariuri.

De asemenea, nu exista streaming live gratuit, nici o functie de incasare si nu exista oferte de pariuri pentru clientii existenti la momentul acestei recenzii.

Bonus EjjaBet

Bonusul de inscriere este accesibil pentru fiecare client nou. Bonusul de 100% mareste prima plata pana la 200 €. Skrill nu este aprobat pentru bonus. Cand platiti in € 200, primiti bonusul maxim si apoi puteti utiliza o suma totala de € 400 pentru plasarea pariurilor. Nu vi se cere sa introduceti un cod bonus.

Creditul automat al banilor bonusului dvs. ar trebui sa fie finalizat intr-un timp scurt. Dupa deblocarea bonusului, nu mai este permisa respingerea. Fondurile bonus sunt disponibile pentru plasarea de pariuri dupa ce fondurile in numerar sunt consumate. Sloturile de la Evolution Gaming, Play’n GO sau Elk Studios, pentru a mentiona doar cateva studiouri de joc din portofoliul actual, pot fi incercate cu bonusul de bani. La EjjaBet nu este acceptata utilizarea simultana a mai multor oferte pentru clienti noi. Cu toate acestea, nimic nu impiedica utilizarea banilor in plus pentru pariuri sportive.

Pentru a castiga bani din castiguri, trebuie sa pariati bonusul de 50 de ori. Bonusul dvs. va expira atunci cand efectuati o retragere inainte de finalizarea criteriilor de rulare. Daca nu puteti completa criteriile la timp, bonusul si castigurile dvs. vor fi pierdute. Depozitul dvs., desigur, ramane.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri