Elitebet Australia

EliteBet este una dintre cele mai noi intrari in industria pariurilor din Australia, dar trebuie sa spunem ca ne-au surprins prin simplitatea site-ului lor web. Elitebet este licentiat de Racing NSW si este reglementat de Racing NSW si Office of Liquor, Gaming and Racing din NSW.

Site-ul web EliteBet este foarte usor de navigat si foloseste un aspect cu trei coloane, cu sporturi listate in partea stanga, piete si cote de pariuri in centru si bilet de pariuri in dreapta.

Din pacate, nu exista nicio aplicatie mobila dedicata in momentul scrierii acestei recenzii, dar EliteBet ofera o versiune mobila a site-ului care functioneaza foarte bine pe toate tipurile de dispozitive.

Elitebet Australia

Toate casele de pariuri sustin ca ofera servicii de descriere, dar la Elitebet ne mandrim cu adevarat ca oferim servicii personale exceptionale care nu se gasesc in industria caselor de pariuri. Suntem o afacere detinuta in Australia, unde serviciul clienti de moda veche conteaza cu adevarat.

Situat la hipodromul Rosehill Gardens din Sydney, Elitebet este un serviciu de pariuri online si telefonice care ofera pariuri pe o gama larga de sporturi australiene si internationale, precum si pe toate intalnirile de galop, ogar si camp.

Elitebet este licentiat de Racing NSW si este reglementat de Racing NSW si OLGR. Suntem membri ai Cooperatiei NSW Bookmakers care garanteaza plata tuturor pariurilor castigatoare plasate impreuna cu membrii acestora.

Din pacate, acoperirea sportiva la Elite este slaba, dar vestea buna este ca include cele mai populare sporturi. Aceasta inseamna ca puteti paria pe sporturi precum fotbal, cricket, tenis, curse de cai, rugby si chiar E-Sports, dar nu veti gasi sporturi obscure.

Fotbal

Adancimea pariurilor pe fotbal lipseste cu siguranta aici, ca pentru majoritatea jocurilor de fotbal. De exemplu, daca aruncam o privire asupra meciurilor de fotbal din weekend, exista doar 10 piete de pariuri disponibile pentru jocuri din ligi europene de top, cum ar fi Serie A italiana, Premier League engleza sau La Liga spaniola.

In prezent, Elitebet aplica o limita minima de pariere de 1 USD pentru pariurile online si 10 USD pentru tranzactiile telefonice in joc.

In ceea ce priveste pariurile in joc, acest lucru se poate face numai prin telefon, ca majoritatea site-urilor de pariuri din Australia. In plus, nu exista un serviciu de streaming live disponibil, ceea ce inseamna ca nu veti putea urmari cursa pe care ati pariat.

Cursa de cai

Sectiunea de curse de cai prezinta atat curse nationale, cat si internationale din intreaga lume. Urmatoarele curse de cai pot fi vazute chiar in centrul site-ului web si, de asemenea, in partea de sus, in timp ce viitoarele intalniri pot fi gasite in fila „Intalniri”.

Cele mai populare pariuri pentru curse de cai disponibile la EliteBet sunt castigul, locul, fiecare sens, quinella, trifecta si multis.

Puteti paria practic pe orice, de la pariuri simple pe pietele castigatoare, pe locul sau pe fiecare directie, pana la cele mai complexe, cum ar fi Best Tote Plus SP, Best of 3 Totes, Best of 2 Totes etc.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri