Enracha

Casa de pariuri Enracha va ofera una dintre cele mai bune oferte posibile in pariurile sportive. In partea stanga a sectiunii de pariuri veti gasi o lista de sporturi bine aprovizionata cu mai mult de 20 de discipline sportive diferite, fiecare cu numarul de pariuri disponibile intre evenimentele care vor fi jucate in curand. Daca faceti clic pe un sport va vor arata evenimentele disponibile in acest moment si veti putea naviga intre tarile disponibile si principalele competitii ale acestora.

Dand clic pe fila Concurenta, puteti filtra intre diferitele competitii pentru a plasa pariuri viitoare. In functie de relevanta concurentei, veti putea gasi piete de pariuri mai mult sau mai putin, desi, in general, este o varietate destul de acceptabila. Fotbalul este cel mai bine clasat sport dintre toate, cu aproape 100.000 de pariuri disponibile saptamanal. Exista ligi de fotbal din aproape toata lumea, inclusiv ligile majore din Europa si alte ligi de nivel inferior.

Enracha

La Liga este una dintre principalele atractii de pariat in acest catalog, o puteti obtine in competitiile remarcabile cu peste 2000 de piete disponibile in fiecare saptamana, distribuite intre meciurile zilei. In mod similar, sunt prezente si alte ligi precum Premier League, Serie A sau Bundesliga. Impreuna cu ele diviziunile inferioare ale fiecareia, categoriile de amatori si multe altele, astfel incat sa aveti totul la dispozitie pentru a face un pariu reusit.

La nivel de piata, puteti gasi o varietate foarte buna, desi depinde in mare masura de relevanta unui meci. In evenimentele din Liga Campionilor veti obtine peste 200 de selectii posibile, in timp ce in altele numarul poate varia intre 100 si 200. Puteti paria pe castigatorul meciului, goluri totale, handicap, dubla sansa si multe altele. In plus, vei putea alege intre mai multe linii de gol totale, sa plasezi pariul pe cel care ti se potriveste cel mai bine, in functie de ceea ce crezi ca se poate intampla.

Cu toate acestea, dincolo de frumosul joc exista optiuni foarte bune de a paria pe enracha. Lista continua cu sporturi precum tenis, baschet, handbal, fotbal american, baseball si multe altele.

Daca sunteti un iubitor de tenis, puteti paria pe toate meciurile anului corespunzatoare circuitelor ATP, WTA, Challenger si multe altele. Puteti paria pe meciurile lui Nadal de la Roland Garros sau pe clasicul britanic Wimbledon pentru jucatorul dvs. de tenis preferat.

In baschet, Euroliga se remarca mai presus de toate celelalte competitii, precum si intotdeauna popularul NBA. Parierea pe cel mai bun baschet din lume este posibila in racha, asa ca ii poti urmari pe Marc Gasol si Ricky Rubio.

Pietele de baschet nu sunt atat de multe ca in fotbal, dar in cele mai bune jocuri din Euroliga sau NBA poti gasi peste 100 de echipe. Enracha va permite sa plasati pariuri pe diferite linii totale de puncte sau handicapuri, inclusiv sau excluzand timp suplimentar, precum si sa puteti paria pe camere, ore si multe altele. Lista sporturilor este completata cu alte discipline putin proeminente precum volei, tenis de masa, arte martiale mixte si multe altele. In general, o oferta care merita luata in considerare, una dintre cele mai bune propuneri care pot fi gasite in prezent pe piata reglementata spaniola.

Enracha_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri