Eurobet

In 2011, Eurobet a decis sa isi inceteze serviciile si sa mute toti jucatorii existenti pe marca lor stabilita de pariuri din Marea Britanie, cunoscuta sub numele de Coral.

Ei bine, sunt case de pariuri consacrate si fac parte din celebrul Gala Coral Group, deci nu exista probleme cu plata. Au peste 1000 de birouri autorizate, doua site-uri unul pentru rezidentii din Marea Britanie, cripteaza informatii prin tehnologia SSL, astfel incât sa fiti protejat si banii dvs. sa fie in siguranta. Nu veti avea probleme cu retragerea banilor, deoarece sunt scutite de impozite. Sunt respectati in rândul pariorilor si este cel mai important lucru. Acest operator poate fi plasat in mijlocul listei de pariuri online. Sunt foarte eficienti si profesionisti, au o procedura simpla de inregistrare si depunere a fondurilor si este foarte usor sa pariati la Eurobet.

Eurobet

Ofera pariuri pe sport cu o gama larga de piete si acest lucru este extrem de important. Puteti gasi cu adevarat tot ce doriti si acestea ofera oferte speciale la unele ligi majore, in special in EPL. Puteti combina evenimentele pe care doriti sa pariati si sa creati câteva combinatii interesante din diverse sporturi. Uneori, ligile mai mici pot fi jucate doar in triplu, dar este de asteptat, deoarece acestea trebuie sa se protejeze de meciurile fixe. Daca vorbim despre unele oferte speciale, acestea ofera alte evenimente in afara sportului pentru a atrage mai multi clienti, iar politica este pe aceasta lista. Pentru noi, cel mai mare dezavantaj vine atunci când ne uitam la cote, deoarece acestea ar putea fi mai mari la evenimentele principale. Cu toate acestea, orice altceva merita note mari.

Designul site-ului web este solid, puteti vedea un afisaj frumos, poate prea multe culori pentru gustul nostru, dar este minor atunci când vedeti un meniu principal rapid in partea de sus si o lista clara de momente importante pentru pariuri in mijlocul paginii de pornire. In bara laterala din dreapta, puteti vedea, de asemenea, primele zece pariuri, care sunt importante daca aveti intentia de a plasa un pariu pe favorite si nu aveti timp de pierdut. Puteti vedea cea mai mare parte a ofertei din alte sporturi, precum si poker online, cazinou si jocuri. Jurnalul lor de pariere din stânga este o caracteristica importanta pentru a spune daca, de exemplu, preferati sa pariati in direct inaintea meciului anterior. Putem concluziona ca Eurobet incearca sa pastreze clientii si in lunile linistite, de obicei vara.

Dupa ce ati deschis contul, in sectiunea de casier puteti alege intre multe valute si optiuni de plata, inclusiv carduri de credit populare, cum ar fi MasterCard si alte servicii, cum ar fi eWallets. Folosesc o protectie excelenta si sunt, in general, cunoscute sub numele de site securizat, astfel incât datele si fondurile dvs. personale vor fi in siguranta.

Eurobet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri