Fonbet

FonBet este o casa de pariuri rusa, lansandu-se in primele zile ale casei de pariuri online inca din 2002. Marea majoritate a clientilor sai se afla in Rusia si Europa de Est, cu casa de pariuri licentiata in Curacao, o organizatie de licentiere respectata in mod rezonabil. In prezent, exista o serie de recenzii mixte pe FonBet, cu cele negative scoase in evidenta retragerile lungi sau ignorate, retinerea fondurilor, pariurile anulate si lipsa de comunicare catre clienti. Pe de alta parte, in multi respectati, casa de pariuri este stabilita si respectata, asa ca depinde de jucator, chiar daca au incredere in FonBet ca bookmaker. Este important sa retineti ca, in prezent, datorita licentelor detinute de FonBet, anumite tari precum Marea Britanie si SUA nu au acces la serviciile de pariuri online.

Pietele de pariuri

FonBet are o selectie solida de cele mai populare sporturi, ligi si evenimente pe care clientii le pot explora. Acestea includ, dar nu se limiteaza la, fotbal, hochei, tenis si multe altele, cu versiuni „cibernetice” ale acestora disponibile, de asemenea. Pentru fiecare dintre aceste sporturi, pot fi gasite toate cele mai mari ligi din intreaga lume si facand clic pe un anumit eveniment se vor deschide toate pietele de pariuri specifice asteptate pentru acel sport.

Puteti plasa acumulatori de selectie individuala, dublata si chiar peste 10, atat in ​​cadrul sportului cross, cat si in cadrul aceluiasi eveniment, cu cote destul de competitive oferite, daca sunteti interesat sa obtineti cele mai bune preturi de pe piata. In acest moment, nu exista niciun bonus de bun venit pentru jucatorii noi la inscriere, dar exista diverse promotii sportive din cand in cand la evenimente mari, care merita mereu sa te uiti pentru o valoare suplimentara. FonBet ofera, de asemenea, cateva preturi fixe specifice SuperAccumulator, cu selectii gata facute si cote sporite pentru a va ajuta sa alegeti pe ce sa pariati.

Fonbet

Utilizarea site-ului

Fonbet are un format si un aspect destul de solid pe masura ce ruleaza casele de pariuri, cu grafica moderna si branding, un aspect logic si o interfata intuitiva. Casa de pariuri este complet mobila si prin internet, ceea ce inseamna ca este foarte usor sa plasezi pariuri in timp ce te deplasezi, oriunde te-ai afla. Site-ul functioneaza in ruble rusesti ca urmare a concentrarii sale pe aceasta piata si are toata gama obisnuita de optiuni de depunere si retragere.

Clientii pot primi asistenta pentru intreaga experienta de pariere, prin chat live, e-mail si telefon, impreuna cu propria zona de cont pentru a examina tot ce au plasat sau pariat.

Fonbet este de fapt o casa de pariuri surprinzatoare si rezonabila. In afara de pachetul mixt de recenzii pozitive si negative gasite deja online, site-ul pare rezonabil, profesional si are o selectie decenta de piete sportive si de pariuri de explorat. Casa de pariuri nu face insa nimic iesit din comun, asa ca, speram, site-ul isi va extinde numarul de oferte pentru clienti, partea sociala a pariurilor si va extinde tabloul de bord in continuare.

Fonbet__logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri