Fortuna

iFortuna.cz este cel mai cunoscut site de pariuri din Republica Ceha. Au obtinut licenta de joc de la Ministerul Finantelor din Republica Ceha. In prezent, acestia accepta jucatori doar din Republica Ceha si Slovacia. Sediul lor principal este la Praga.

iFortuna Ceha Inscriere Bonus

Noii jucatori se pot bucura de un bonus de depunere de 100% care poate ajunge pana la 3000 CZK. Bonusul de bun venit trebuie jucat in primele 30 de zile si vine cu o cerinta de 16 ori de redare. In plus, toate pariurile trebuie sa fie in cote 3.0 sau mai mari. De asemenea, bonusul este limitat doar la jucatorii pentru prima data care locuiesc in Republica Ceha. Dupa ce incepeti cu bonusul de bun venit, exista mai multe programe de loialitate si promotii.

Un alt lucru important despre obtinerea unui bun venit sau a unui bonus este ca trebuie sa fiti pe deplin verificat. Acest lucru se face prin incarcarea unei carti de identitate sau a unui pasaport valid, eliberat de guvern.

Fortuna

Piete si cote, pariuri in joc

iFortuna este una dintre cele mai populare platforme de pariuri din Republica Ceha care ofera pariuri sportive pe peste 20 de sporturi, fotbalul fiind cel mai popular.

Asa cum era de asteptat, pariurile pe fotbal sunt cele mai importante si unde fiecare joc este acceptat cu cele mai multe optiuni de pariere. Marjele acestora sunt in concordanta cu cele ale caselor de pariuri europene. Platile lor medii pentru toate sporturile sunt intotdeauna in jur de 95,8%, in timp ce media platii pentru fotbal este usor mai buna si este de obicei de aproximativ 96%.

Sectiunea lor live in joc este considerata excelenta, chiar si conform standardelor globale. Acestea ofera informatii despre alineatiile meciurilor, statistici, comentarii despre meciuri si cel mai important dintre toate transmisiile live.

Cea mai mare parte a asistentei clientilor lor se face prin telefon, deoarece aproape toti jucatorii lor locuiesc in ceha. Ofera asistenta prin formularul de e-mail online, dar acest lucru este mai putin popular si putin mai lent decat asistenta lor prin telefon.

Exista mai multe aplicatii diferite disponibile in Republica Ceha pe care le puteti folosi pentru a paria pe hochei, fotbal, tenis, baschet sau alte oportunitati sportive. Una dintre aceste aplicatii include si pariurile Fortuna. Nu cu mult timp in urma, Fortuna a decis sa „dezgroape” cererea de pariuri. Deci, daca ati incercat aplicatia in versiunea veche, este foarte posibil sa va placa mult mai mult. Aplicatia de pariuri Fortuna este disponibila gratuit si ofera acum, de exemplu, optiunea unei autentificari simple folosind Touch ID sau Face ID. Aceasta inseamna ca va introduceti numele de utilizator si parola numai in aplicatie o singura data, si apoi este usor de deblocat cu autentificare biometrica.

Logo Fortuna

500 Lei Bonus la Prima Depunere

Înregistrare Înregistrare