France Pari

Nu aveti inca un cont la France Pari? A sosit in mod clar momentul sa creati unul pentru dvs. pe acest formular de inregistrare. Prezenta de multi ani pe piata pariurilor sportive, France Pari este intr-adevar o casa de pariuri interesanta, care merita sa fie cunoscuta. In plus fata de un bonus de bun venit de 250 € care urmeaza sa fie obtinut cu codul promotional SKOVIP, operatorul ofera pariuri noi pe fiecare sport, cote in mare masura corecte si promotii interesante in fiecare saptamana. In iunie 2021, deschiderea unui cont la France Pari va fi, prin urmare, departe de a fi prost, ne puteti crede. A incerca inseamna a-l adopta!

Completati rapid aceasta pagina pentru a obtine bonusul dvs. France Pari! In acest moment, casa de pariuri va ofera un bonus de pana la 250 EUR la inregistrare, daca utilizati codul promotional SKOVIP la deschiderea contului. Dintre acesti 250 € oferiti, 150 € sunt doar pentru sport, facand din aceasta oferta una dintre cele mai bune de pe piata franceza.

Mai simplu spus, France Pari va va oferi un pariu gratuit de 100 €, daca primul dvs. pariu sportiv nu este castigator. In spate, 50 € suplimentari vor fi preluati in functie de pariurile dvs. in termen de 30 de zile (10 € oferiti pentru fiecare 100 € pariat), iar 100 € vor fi accesibile pe gazon. Ce sa incepeti cel mai bine cu operatorul, veti intelege. Profitati de el astazi!

France Pari

Modalitati de plata la France Pari

Daca doriti sa pariati cu France-Pari, retineti ca veti avea mai multe optiuni pentru depunerea banilor in contul dvs. de jucator. In total, casa de pariuri va va oferi in jur de zece mijloace de plata diferite, ramanand in media inalta a sectorului in acest sens. Veti gasi, desigur, plati clasice cu card de credit (Mastercard si Visa incluse), bilete preplatite precum Ticket Premium, Paysafecard, PayLib sau Skrill, precum si acum binecunoscutul Paypal.

 

France Pari: oferta sportiva

In ceea ce priveste oferta de pariuri sportive in sine, France-Pari face lucrurile bine, oferindu-va un program bogat si variat. In ceea ce priveste disciplinele deschise pariurilor, exista desigur fotbalul popular, tenisul, baschetul si rugbyul, dar si alte sporturi conexe de care va puteti bucura dupa completarea acestui formular de inscriere. Sporturile cu motor precum Formula 1 sau Moto GP vor face parte din joc, de exemplu, la fel si sporturile americane precum fotbalul american, baseball sau hochei pe gheata.

Prin urmare, o oferta generoasa, care va va permite sa variati placerile cu zeci de piete deschise pariurilor in functie de meci si cote de o valoare destul de ridicata in comparatie cu concurenta de pe piata franceza. De exemplu, in ultimul nostru test, PAOK Salonika s-a confruntat cu Ankara in Liga Campionilor de volei, iar o victorie pentru greci a fost oferita la 4.80, unde media celorlalte locuri a fost in jur de 4.60. Interesant, mai ales ca afacerea este adevarata pentru multe sporturi si tipuri de pariuri.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri