FunBet

Suntem aproape de start si atmosfera din tribune este magica. Echipele sunt aliniate si gata de plecare, la fel si noi, urmarindu-le cu atentie, gata sa urmam fiecare miscare, fiecare alergare, fiecare pas, fiecare lovitura. Ne place ceea ce facem si de aceea suntem aici, pregatiti pentru o alta zi grozava de sport. Suntem Funbet Cricket si aceasta este pasiunea noastra.

Funbet este o carte de pariuri operata de Genesis Global. Este construit de fani adevarati pentru fani adevarati, cu care impartasim dragostea noastra pentru sport, dar mai important, pentru ca si noi suntem dupa distractie. Contati ca Funbet este acolo pentru a acoperi fiecare eveniment sportiv din fiecare colt al lumii, de la joc inainte pana la fluierul final. Si, in incercarea de a oferi distractie pura jucatorilor sai, Funbet se mentine foarte activ pe promotii – dar mai mult din asta mai tarziu.

FunBet

La Funbet puteti gasi o multitudine de piete sportive pe care sa pariati – este doar o chestiune de a alege sportul preferat din partea stanga a ecranului, apoi tara, liga sau turneul preferat si jocul in cauza. Funbet ofera o selectie excelenta de sporturi, inclusiv fotbal, baschet, tenis, rugby (liga si uniune), curse de cai, cricket, snooker, box, baseball … il mentionezi, il avem. Veti gasi, de asemenea, piete de pariuri pe esports si sporturi virtuale, pe langa categoriile mai traditionale.

Cu functia YourBet, puteti crea un acumulator personalizat pe selectiile nou disponibile in cazul la care pariati, fara a fi nevoie sa accesati fisa de pariere. De exemplu, puteti adauga Full Time, scor prima si a doua repriza, precum si goluri, cornere si multe altele.

Functia Add2bet va permite sa adaugati noi selectii la un pariu deschis cu functia Cash Out – in loc sa plasati un nou pariu, puteti retrage pariul existent si mizati automat suma pe care ati incasat-o pe noul pariu.

Cu Pulse Bet, puteti alege sa pariati pe un obiectiv care se intampla pe una dintre cele 3 piete rapide, cu trei castiguri posibile diferite in fiecare perioada. Castigurile potentiale cresc substantial de la un interval la altul. Daca mingea intra, atunci ti-ai castigat pariul!

In plus, exista functionalitatea la indemana Cash Out, care va permite sa incasati pariuri simple sau acumulatoare, partial sau integral, pentru a va oferi control asupra castigurilor dvs. pana la sfarsitul jocului.

Ofert bonus Funbet

Alaturati-va comunitatii Funbet si la prima depunere incepeti aventura cu un bonus de bun venit de 100% pana la 10000 INR. Este foarte usor sa revendicati oferta dvs. – depuneti si revendicati-o de la casier si sunteti gata sa va indreptati pe teren.

Pariati pe mobil

Funbet va sta oriunde mergeti – site-ul de carti sportive este complet optimizat pentru mobil si nu veti avea probleme cu urmarirea tuturor actiunilor de pe dispozitivul dvs. portabil, fara a fi nevoie sa descarcati nicio aplicatie din orice magazin de aplicatii.

In mod similar, este foarte usor sa depuneti si sa retrageti fonduri de la Funbet, datorita unei linii de metode de plata disponibile, inclusiv carduri de debit, carduri preplatite, portofele electronice, transferuri bancare si altele. Retragerile sunt procesate imediat, iar tranzactiile dvs. sunt garantate pentru a fi rapide si sigure si ar trebui sa primiti fondurile in termen de cel mult 3-5 zile lucratoare, in functie de furnizorul dvs.

 

 

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri