GentingBet

Brandul Genting este in principal asociat cu cazinourile lor terestre, din care detin aproape cincizeci in Marea Britanie. S-au aventurat online in 2014 si datorita reputatiei marcii lor, s-au descurcat destul de bine pentru a se stabili pe o piata extrem de competitiva.

In aceasta recenzie Gentingbet, vom analiza ce ofera casa de pariuri online si cazinou clientilor noi si existenti si daca merita sa va creati un cont la acestia. Puteti citi mai multe recenzii Gentingbet in partea de jos a acestei pagini sau le puteti lasa pe ale dvs. daca ati avut o experienta cu ele.

GentingBet

Piete de sport si pariuri

La momentul redactarii acestei recenzii, Gentingbet oferea pariuri pe 27 de sporturi diferite. Unele case de pariuri ofera mai multe, dar marea majoritate a clientilor vor fi mai mult decat multumiti de cei disponibili. Veti gasi, evident, evenimente pe care sa pariati pentru sporturi precum fotbal, tenis, curse de cai, rugby, baschet, box si sageti, dar exista si evenimente pentru UFC, ciclism, reguli australiene, hurling si multe alte sporturi mai putin populare. In general, exista o buna selectie de sporturi disponibile pentru clienti.

Gentingbet s-a descurcat bine si cu numarul de piete pe care le ofera in cadrul evenimentelor sportive. Exista un numar imens de piete de fotbal inainte de meci, asa cum ati spera ca vor exista, ligi populare precum Premier League, La Liga si Serie A fiind cele mai importante. Exista, de asemenea, o selectie buna de piete pentru alte sporturi, cum ar fi tenisul, unde puteti paria pe castigatorul meciului, jucatorul care va inscrie cei mai multi asi, pariuri stabilite si multe altele.

Dupa ce am comparat cotele de la Gentingbet pentru unele meciuri de fotbal de profil si o serie de curse de cai, am constatat ca acestea sunt foarte competitive in comparatie cu unele dintre casele de pariuri mai consacrate. Nu ne asteptam ca multi clienti sa aiba probleme cu cotele oferite atat inainte de meci, cat si in joc.

Bonusuri

Un alt aspect pozitiv in ceea ce priveste pariurile cu Gentingbet sunt bonusurile acordate clientilor care au pariuri Lucky 15, Lucky 31 sau Lucky 63 care fie castiga, fie au o singura selectie castigatoare. Clientii care au pariuri Lucky care castiga vor primi un bonus in plus fata de castigurile lor intre 10% si 25%, iar cei care au o singura selectie castigatoare in pariul lor Lucky vor primi cote duble la acel pariu.

Cazinou online

Marca Genting este sinonima cu cazinourile si, prin urmare, ar trebui sa va asteptati la multe din sectiunea lor de cazinouri. Cazinoul Genting gazduieste peste 300 de jocuri de la diferiti furnizori de jocuri, cum ar fi PlayTech, Novomatics, Red Tiger, IGT si cel mai recent NetENT, majoritatea jocurilor fiind sloturi online.

Gentingbet ofera, de asemenea, un cazinou live, unde jucatorii pot juca o gama larga de jocuri, cum ar fi blackjack si ruleta, cu dealeri si crupieri de cazinouri din viata reala. Alte jocuri prezentate in cazinoul live includ Sic Bo, Side Bet City, Deal or No Deal, Monopoly Live, Dreamcatcher, Baccarat, Three Card Poker si Texas Hold’em.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri